
Από το βράδυ τις Παρασκευή – με ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα το βράδυ του Σαββάτου- όσοι βρίσκονται στην περιοχή Ολυμπών, Πυργίου και Μεστών, μέχρι και το λιμάνι, δεν έχουν σήμα κινητής τηλεφωνίας, ανεξάρτητα ποια εταιρεία τους καλύπτει.
Το θέμα ανέδειξε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεστών, Γιώργος Αργυρούδης, λέγοντας ότι έχει ενημερώσει τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, πλην όμως ο ίδιος δεν έτυχε ενημέρωσης για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε, μάλλον στην εκπομπή του σήματος από το Μεροβίγλι.
«Αυτή η κατάσταση είναι μείον για τον τουρισμό μας. Είχαμε εδώ το Σαββατοκύριακο Τούρκους και Κολομβιανούς και δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους», σημείωσε περιμένοντας τις εταιρείες να κινηθούν με πιο γρήγορους ρυθμούς.







































