Χίος, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου

Βραβεύτηκε η ομάδα "Ι" για την εθελοντική προσφορά της

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 05/04/2019 - 14:25

Την εθελοντική ομάδα «Ι» βράβευσε συμβολικά για το έργο της ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, καθώς  λόγο λάθους, η ομάδα «ξεχάστηκε» στην βράβευση των εθελοντικών ομάδων, στην πρεμιέρα του Let’s Do it, στις 26 Μαρτίου.

Ο Μανώλης Βουρνούς εξήρε το έργο της ομάδας, που δίνει το παρών όποτε χρειαστεί, όχι μόνο στον πρώην Δήμο Ιωνίας, αλλά σε κάθε περιοχή της Χίου.

Ο πρόεδρος της Ομάδας «Ι», Θεοδόσης Τζούμας, τόνισε η βράβευση αυτή αποτελεί ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλα τα μέλη της ομάδας, συμπληρώνοντας ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει εκπαίδευση από τον διοικητή της 6ης ΕΜΑΚ και προσκαλεί όλους τους εθελοντές να την παρακολουθήσουν, ενώ θα πραγματοποιηθεί και άσκηση στις 14 Απριλίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 29/01/2020 - 19:06

Η θέα ολίγον αποκρουστική, που μόλις αντίκρισα το θέαμα μου ήρθε ο τίτλος του άρθρου Καραγκιόζ... Μπερντέ.

Δεν είμαι ούτε αρχιτέκτονας, ούτε ντεκορατέρ, ούτε σχεδιαστής μόδας ούτε κρατώ στά χέρια μου πινέλο ζωγραφικής, αλλά αυτό το κατασκεύασμα θα μπορούσε και ειδικότερα στον πολυσύχναστο δρόμο που βρίσκεται να έχει και κάποια καλλιτεχνική ομορφιά ποιό φιγουράτο και χαμηλότερο για να υπάρχει και ορατότητα στους δρόμους! Όποιος έχει μάτια βλέπει και κρίνει για την αίγλη και την διακοσμητική θέα!

Δεν θα έγραφα τίποτα σημαντικό σήμερα, αλλά περπατώντας ως συνήθως είδα στο 2ο Δημοτικό σχολείο της Ευαγγελίστριας τις μπασκέτες και ειδικότερα τις βάσεις που είναι μέσα στα νερά και σκουριασμένες και θυμήθηκα την Δασκαλόπετρα!

Για να μην θρηνήσουμε θύματα και ειδικά μικρά παιδιά ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι αρμόδιοι φορείς και υπηρεσίες να κάνουν επιτόπιο έλεγχο σε όλους τους χώρους, που παίζουν τα παιδιά και υπάρχουν διάφορες μεταλλικές κατασκευές που υπόκεινται στην φθορά του χρόνου και των καιρικών συνθηκών!

Δεν κάνω τον έξυπνο απλώς επισήμανση για παν ενδεχόμενο!

Καλό Απόγευμα!

 

Χίος 29 Ιανουαρίου 2020

 

Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης