Χίος, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Ξανά Πρόεδρος στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ ο Γ. Αμπαζής

Τρί, 07/04/2015 - 11:13

Η εκτελεστική γραμματεία του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της ότι συνήθλε χθες η ΕΓ του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ, με παρόντα 8 από τα 9 μέλη και νέος πρόεδρος επανεξελέγη ο Γιώργος Αμπαζής.

Αναλυτικά σημειώνει: "Ο πλειοψηφών συνδυασμός μέσω του Γ. Αμπαζή από την ΕΝΟΤΗΤΑ (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ), πρότεινε τη συγκρότηση της Ε.Γ. σε αντιπροσωπευτική βάση, προκειμένου να εκφραστούν οι συνδικαλιστικές δυνάμεις που συγκροτούν την Ε.Γ. στο προεδρείο, με βάση και τη θέληση των συναδέλφων όπως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές των αντιπροσώπων. Έτσι, προτάθηκε Πρόεδρος απ’ την ΕΝΟΤΗΤΑ, αντιπρόεδρος απ’ το ΜΕΤΑ και Γραμματέας απ’ την ΕΝΟΤΗΤΑ.

Η εκπρόσωπος του ΜΕΤΑ κ. Σαραντινίδου, πρότεινε να δοθεί στο ΜΕΤΑ η θέση του Γραμματέα. Από την ΕΝΟΤΗΤΑ τονίστηκε μέσω του Γ. Αμπαζή ότι το Προεδρείο της Ε.Γ. πρέπει να ανταποκρίνεται στους νέους συσχετισμούς δυνάμεων έτσι όπως διαμορφώθηκαν. Κλείνοντας, κάλεσε τους συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ να σκεφθούν, να προβληματιστούν και να επανεξετάσουν τη στάση τους μπροστά στη νέα συνεδρίαση της Ε.Γ. την Τρίτη 22/4/2015.

Γι’ αυτό και εκλέχθηκαν σήμερα Πρόεδρος ο Γ. Αμπαζής και Γραμματέας η Σοφία Γατανά."

Σχετικά Άρθρα