Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Ξεκινά από αύριο το καλοκαιρινό camp του Δήμου Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 30/06/2020 - 13:51

Ξεκινά την λειτουργία του το καλοκαιρινό camp του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου που φιλοδοξεί να απασχολήσει δημιουργικά πάνω από 100 παιδιά για το δίμηνο Ιουλίουω - Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Γιάννη Μανάρα μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί  100 παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 χρόνων, ενώ για όσους ενδιαφέρονται το αντίτιμο είναι στα 70 ευρώ (+ΦΠΑ) με έκπτωση 50% για το δεύτερο παιδί ενώ το τρίτο παιδί μιας οικογένειας μπορεί να παρακολουθεί δωρεάν το πρόγραμμα.

«Θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στους χώρους του Νομικού Προσώπου όπως το Δημ. Στάδιο, το Ιωνικό κολυμβητήριο, η Φιλαρμονική αλλά και το Ομήρειο», ανέφερε ο κ Μανάρας συμπληρώνοντας ότι έχουν προσληφθεί 5 παιδαγωγοί και 2 γυμναστές σε συνδυασμό με το υπάρχων προσωπικό του Νομικού Προσώπου.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ τόνισε ότι όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν ακόμη να εγγράψουν το παιδί τους ενώ σημείο προσέλευσης και αποχώρησης θα είναι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χίου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 12/08/2020 - 11:10

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα είναι μόνη της απέναντι στην Τουρκία, κατέθεσε ο δημοσιογράφος –συγγραφέας Κώστας Μαρδάς στο «Ράδιο Αλήθεια» σχολιάζοντας τις εξελίξεις.

Ο κ Μαρδάς τόνισε ότι «τώρα μετράμε τους φίλους μας», υπογραμμίζοντας ότι μέχρι στιγμής η Ε.Ε έχει σταθεί ρητορικά δίπλα μας, ενώ αναφορικά με την στάση της Γερμανίας , που έχει και την προεδρία της Ε.Ε αυτή την περίοδο, την χαρακτήρισε ως «διαμεσολαβήτρια χώρα».

«Εκτιμώ ότι δεν έχουμε συμμάχους που θα σταθούν δίπλα μας σε μια πιο δυναμική στάση. Είμαστε μόνοι μας» τόνισε ο κ Μαρδάς.

«Είναι ολοφάνερο ότι ο Ερντογάν έχει κακιώσει, μετά την υπογραφή με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ και θέλει να μας σύρει σε διάλογο», είπε ο κ. Μαρδάς συμπληρώνοντας ότι «η μοναδική χώρα που μπορεί να σταματήσει τον Ερντογάν είναι οι Η.Π.Α».

«Η επομένη κίνηση που πρέπει να κάνει η Ελλάδα είναι να απευθυνθεί προς της ΗΠΑ, καθώς, ως χώρα του ΝΑΤΟ, είμαστε υπό την Αμερικανική κηδεμονία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την στάση της Ελλάδας, ο κ. Μαρδάς εκτιμά ότι «πάμε καλά, αρκεί να αποφύγουμε τους παρορμητισμούς», ενώ δεν παράλειψε να αναφερθεί  και στην Κύπρο λέγοντας ότι « Η Κύπρος με τις ενέργειες για χάραξη ΑΟΖ μετέφερε την ένταση από την Πάφο στο Καστελόριζο».