Χίος, Πέμπτη 2 Ιουλίου

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια

Τρί, 14/01/2020 - 10:06

Σε  συνέχεια των όσων συνέβησαν χθες στο Δημαρχείο της Χίου, όπου έλαβαν χώρα επεισόδια κατά τη συζήτηση του θέματος του νέου ΠΡΟΚΕΚΑ που έχει αποφασίσει να δημιουργήσει στο Αίπος η Κυβέρνηση, σήμερα από το πρωί είναι σε εξέλιξη επιχείρηση συλλήψεων από την Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου για τους άμεσα εμπλεκόμενους σ'αυτά.

Ήδη -σύμφωνα με πληροφορίες- το πρωί συνελήφθησαν δύο άτομα στο κατάστημα στο οποίο εργάζονταν, τα οποία αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία και έπεται συνέχεια.

 

Συνέχεια ενημέρωσης 12.21: Οι δύο συλληφθέντες, ο 45χρονος ΙΜ και ο 32χρονος Κ.Μ. έχουν οδηγηθεί από την Αστυνομία στην Εισαγγελία με τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης και της επίθεσης σε κρατικούς λειτουργούς. Το πιθανότερο είναι να οριστεί τακτική δικάσιμος και να αφεθούν ελεύθεροι.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 02/07/2020 - 10:12

Σε εμπρησμό αποδίδει τα αίτια της χθεσινής πυρκαγιάς στους Βαβύλους, που αποτέφρωσε 200 περίπου στρέμματα - κυρίως γεωργικής αλλά και δασικής έκτασης- ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, Γιάννης Βουράκης, σημειώνοντας ότι αυτή ξεκίνησε μερικές εκατοντάδες μέτρα από την περίφραξη της ΒΙΑΛ.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση της "Αλήθειας" που θα μεταδοθούν στο δελτίο ειδήσεων, μετά τις 6 μ.μ. ο Διοικητής σημειώνει ότι σχεδόν ταυτόχρονα με την φωτιά στους Βαβύλους εκδηλώθηκε μια ακόμη στο Βασιλειώνοικο της οποίας η κατάσβεση έγινε άμεσα, ενώ για την χθεσινοβραδινή φωτιά σε γεωργική αποθήκη στο Χαλκειός τόνισε ότι ήταν αποτέλεσμα της διάρρηξης που έγινε εκεί.