Χίος, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Ξεκινούν οι διαδικασίες αγωγών για τους συνταξιούχους ναυτικούς

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 16/11/2018 - 13:56

Το πρωί της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του "Εργατικού Κέντρου" ενημέρωση της "Παγχιακής Ένωσης" συνταξιούχων του ΝΑΤ, προς τους συνταξιούχους- μέλη, καθώς από την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από το πρωί της Δευτέρας, θα ξεκινήσει η συγκέντρωση δικαιολογητικών, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου, προκειμένου όσοι συνταξιούχοι επιθυμούν να κινηθούν δικαστικά, διεκδικώντας τις παράνομες περικοπές στις συντάξεις τους.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Μιχάλης Ατσίπαπας, ενημέρωσε τους συνταξιούχους, που για μια ακόμη φορά γέμισαν την αίθουσα, τον τρόπο που θα κινηθεί το δικηγορικό γραφείο, με το οποίο η Ένωση έχει έρθει σε συνεννόηση και από το πρωί της Δευτέρας θα συλλέγει τα δικαιολογητικά.

«Κάθε αγωγή συνταξιούχου θα κοστίζει 30 ευρώ», ανέφερε ο κ. Ατσίπαπας, συμπληρώνοντας ότι οι αγωγές θα ομαδοποιούνται ανά 50 και θα κατατίθενται στο δικαστήριο, ενώ παράλληλα ο δικηγόρος θα πάρει και 5% επί του ποσού που θα επιδικαστεί.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 15/10/2019 - 19:45

Κανονικά θα έπρεπε να είναι όλες οι νύχτες χωρίς ατυχήματα, αλλά συμβολικά έχει επιλεγεί μία σε όλη την Ευρώπη, κάτι που θα γίνει και στο νησί μας, το Σάββατο μετά τις 11.00 μ.μ. μεταξύ Καφετεριών της Προκυμαίας.

Όπως είναι γνωστό την συγκεκριμένη νύχτα γίνεται συμβολικά αυτό, που κανονικά έπρεπε να ισχύει για όλο το χρόνο. Ένας από την κάθε παρέα δεν πίνει καθόλου αλκοόλ.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην Τροχαία, που με επικεφαλής τον Διευθυντή της Παντελή Καλανδρόπουλο θα βρίσκεται στο σημείο, μαζί και με άλλους φορείς, για ενημέρωση, ποιος ξέρει και για καμιά έκπληξη.