Ξεκινούν οι εγγραφές αλλά παραμένουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 07/05/2021 - 14:41

Δεν ανοίγουν την προσεχή Δευτέρα, μαζί με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, οι παιδικοί σταθμοί καθώς ακόμη δεν χει δοθεί από τους αρμοδίους… το πράσινο φως για την επαναλειτουργία τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου Γιάννη Μανάρα, και οι 7 παιδικοί σταθμοί είναι έτοιμοι να επαναλειτουργήσουν καθώς έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες.

«Όλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν βρέφη και παιδιά μόλις δοθεί η έγκριση από την κυβέρνηση για την επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών», ανέφερε ο κ. Μανάρας τονίζοντας ότι η αιτία που δεν ανοίγουν μαζί με τα νηπιαγωγεία, όπως ίσχυε στο παρεθλόν, είναι η δυσκολία διεξαγωγής self test σε τόσο μικρές ηλικίες.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου τόνισε παράλληλα ότι από την Δευτέρα 10 Μαΐου και μέχρι τις 31 οι ενδιαφέρομαι γονείς θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς ενώ το προσωπικό θα βρίσκεται στην θέση του προκείμενου να απαντήσει κάθε ερώτηση και απορία.

kleistoi_oi_paidikoi_stathmoi_alla_anoihtoi_gia_eggrafes

Σχετικά Άρθρα