Ξεκινούν στις 11 Δεκεμβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις Δήμου Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 16/11/2022 - 14:10

Στις 11 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χίου, που θα περιλαμβάνουν σειρά εορταστικών δράσεων με επίκεντρο την πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

Ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος ήδη έχει αρχίσει να τοποθετείται με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη να τονίζει σε δηλώσεις του ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ιδιαιτέρα εντυπωσιακά.

Ο ίδιος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή προσπάθησε με οικονομία να στολίσει την πόλη, δίνοντας 35.000, σε αντίθεση με άλλες πόλεις της Ελλάδας όπου τα ποσά που δίνονται, όπως ανέφερε, είναι υπερδιπλάσια.

«Ο Δήμος Χίου έχει δώσει 200.000 ευρώ για τον Εορταστικό διάκοσμο 4 ετών, ενώ ο Δήμος Σερρών, για παράδειγμα έδωσε μόνο για φέτος 178.000 ευρώ», ανέφερε ο κ. Κάρμαντζης.

Και για την φετινή χρονιά στο επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι τα παιδιά, με τον Δήμαρχο Χίου να τονίζει ότι στόχος είναι οι δημότες κάθε ηλικίας να έχουν πιο φωτεινά Χριστούγεννα.

Να σημειώσουμε, όπως τόνισε ο κ .Κάρμαντζης, ότι ο περσινός διάκοσμος θα χρησιμοποιηθεί σε οικισμούς και χωριά με την Δημοτική Αρχή να στοχεύει σε ένα φωτεινό νησί από το ένα άκρο ως το άλλο.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

xekinoyn_stis_11_dekemvrioy_oi_eortastikes_ekdiloseis_dimoy_hioy

Σχετικά Άρθρα