Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

Παρ, 29/07/2022 - 15:41

Αυλαία για την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του ΝΠΔΔ, καθώς από την Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστοί για όλο τον Αύγουστο.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για την επομένη περίοδο με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Γιάννη Μανάρα, που φιλοξενήθηκε στο στούντιο του «Ράδιο Αλήθεια», να τονίζει ότι και για την επόμενη χρονιά ο αριθμός των βρεφών και νηπίων, που θα φιλοξενηθούν, θα παραμείνει σταθερός. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις εργασίες που θα γίνουν στους παιδικούς σταθμούς προκειμένου να εναρμονιστούν με τους όρους που θέτει η νομοθεσία λέγοντας ότι ο πρώτος διαγωνισμός επέβη άγονος και αυτό θα δημιουργήσει  μια μικρή καθυστέρηση στην έναρξη τους.

«Έχουμε μεριμνήσει  έτσι ώστε όταν ξεκινήσουν οι εργασίες να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στην λειτουργία των παιδικών σταθμών καθώς θα γίνουν μεταφορές παιδιών προκειμένου να συνεχίσει η λειτουργία τους κανονικά».

Ο κ. Μανάρας επανέλαβε ότι υπάρχει αναγκαιότητα ίδρυσης νέων παιδικών σταθμών κυρίως στον Βροντάδο αλλά και στα Μαστιχοχώρια, λέγοντας ότι στο σχεδιασμό προβλέπεται η ίδρυση δυο νέων παιδικών σταθμών στις παραπάνω περιοχές.

Σχετικά Άρθρα