Χίος, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Υγρό Πυρ... στο εργοστάσιο της ΔΕΗ

Στο πλαίσιο άσκησης της Πυροσβεστικής, αύριο από τις 9.30 π.μ.
Πέμ, 14/03/2019 - 13:13
Ο αυτόνομος σταθμός της ΔΕΗ

Όπως γνωστοποιεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου αύριο στις 9:30 το πρωί θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Δ.Ε.Η Α.Ε στην περιοχή Κοντάρι η ετήσια περιοδική άσκηση με την κωδική ονομασία ΄΄ΥΓΡΟ ΠΥΡ΄΄ στην οποία εκτός από τα στελέχη της Πυροσβεστικής θα μετέχουν επίσης η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, το Τμήμα Τροχαίας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο και  το Ε.Κ.Α.Β Χίου. Με εκπροσώπους θα συμμετέχουν και  οι φορείς: 96ΑΔΤΕ, Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Χίου, Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χίου, Δ/νση Ανάπτυξης, Δ/νση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, Τμήμα Περιβάλλοντος Π.Ε Χίου, ΔΕΔΔΗΕ, Χημική Υπηρεσία Χίου.

     Με τη λήξη της άσκησης θα ακολουθήσει συζήτηση – αποτίμηση της άσκησης στα γραφεία του εργοστασίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/07/2019 - 16:08

Σε σειρά υποστηρικτικών δράσεων προς τους προσκυνητές της Αγίας Μαρκέλλας θα προχωρήσει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου την Κυριακή 21 Ιουλίου παραμονή της εορτής της Αγίας.

Συγκεκριμένα ειδικά προς τούτο συνεργεία θα προσφέρουν νερό και αναψυκτικά στους πεζοπόρους προσκυνητές και θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό αντιπυρικής προστασίας στα διερχόμενα αυτοκίνητα. 

Τα συνεργεία θα βρίσκονται από τις 7.00 μ.μ. της Κυριακής στα ακόλουθα σημεία: Γιαννάκι, Κόμβος Σιδηρούντας, μετά τη Βολισσό.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται:

Στο Επιμελητήριο Χίου και τους κ. Ζ. Μαϊστράλη και κα Αν. Λιβανού  για την επικοινωνία με τους επαγγελματίες:

  • Αντιπροσωπείες Αθηνάδη
  • Εμπορική ΕΠΕ
  • ΑΜΠΕΛΟΣ ICE
  • ΒΙΚΟΣ
  • Σίμο Παπαλεωνίδα
  • ΧΑΡΑ Super Market

 

Επίσης απευθύνονται ευχαριστήρια στην Ιχθυόσκαλα Χίου και τον  Κ. Στούπο και στις εθελοντικές ομάδες Αγ. Γεωργίου Συκούση, Λιθίου, Όμικρον.