Υπό συζήτηση μονοδρόμηση στην Αγία Φωτιά

Ακούστε το ηχιτικό
Πέμ, 12/08/2021 - 15:15
Ηχητικό απόσπασμα: 

Η δυνατότητα εφαρμογής μονοδρομήσεων στην περιοχή της Αγίας Φωτιάς, στην οποία κάθε καλοκαίρι πηγαίνουν αρκετοί λουόμενοι με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στον υφιστάμενο, διπλής κατεύθυνσης, δρόμο εξετάζεται από τη δημοτική αρχή.

Το θέμα επρόκειτο να απασχολήσει σήμερα τη δημοτική επιτροπή κυκλοφορίας, ο ρόλος της οποίας είναι γνωμοδοτικός, ενώ σε δεύτερο στάδιο θα έρθει προς συζήτηση στην καθ’ ύλη αρμόδια επιτροπή Ποιότητας Ζωής στην οποία προεδρεύει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Ξενάκης.

Όπως ανέφερε ο κύριος Ξενάκης στο Ράδιο «Αλήθεια» υπό συζήτηση βρίσκεται το ενδεχόμενο της μονοδρόμησης και της λειτουργίας του -ως κάθοδος- του τμήματος από τη διασταύρωση με την κεντρική οδό Χίου - Καλλιμασιάς μέχρι το ύψος δρόμου που βρίσκεται ανατολικά της εκκλησίας της Αγίας Φωτεινής.

Για όσους θα φεύγουν από την παραλία της Αγίας Φωτιάς θα μπορούσε να λειτουργεί ως άνοδος ο δρόμος που υπάρχει πριν την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής με έξοδο πριν από τον Άγιο Μηνά, εφ’ όσον γίνουν τα απαραίτητα έργα σ’αυτόν ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες, εξήγησε ο κος Ξενάκης.

Σχετικά Άρθρα