Υπό το βλέμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου οι εργασίες στο Δικαστικό Μέγαρο

Δευ, 29/11/2021 - 16:19

Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου ξεκίνησαν οι εργασίες στο Δικαστικό Μέγαρο Χίου, με την για 4η φορά εκλεγείσα Πρόεδρο του Συλλόγου, Ανθίππη Ζαννάρα να δηλώνει στο Ράδιο “Αλήθεια” ότι από τη μέχρι τώρα πληροφόρησή τους η πορεία εκτέλεσης του έργου είναι εντός του πλαισίου που έχει τεθεί από τις “Κτιριακές Υποδομές”.

Η κα Ζαννάρα σημείωσε ότι σε επικοινωνία που είχε με τον επιβλέποντα του έργου κο Σταυρόπουλο την ενημέρωσε ότι ήδη στο εργοτάξιο βρίσκεται συνεργείο ηλεκτρολόγων.

Αναφορικά με την επανεκλογή της ευχαριστησε τους συναδέλφους της που την τίμησαν με την ψήφο τους, δηλώνοντας ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορεί ώστε να βελτιωθεί και η καθημερινότητα των δικηγόρων σε μια χρονική περίοδο καθ’ ομολογία δύσκολη και μη ελκυστική για την μαχόμενη δικηγορία. 

“Πολλά συγχαρητήρια στους συναδέλφους που αναδείχθηκαν ως μέλη του νέου Δ.Σ. και σε όλους τους συμμετέχοντες με την υποψηφιότητά τους θέλοντας στα "δύσκολα" να συμβάλλουν για ένα καλύτερο τοπία στα δικηγορικά πράγματα! Πολλά ευχαριστώ και στο απερχόμενο Δ.Σ. που τόσο συνέβαλε σε όσα μαζί πετύχαμε! Το επισκευασμένο νεοκλασσικό κτίριο του Πρωτοδικείου είναι η καλύτερη εικόνα των προσπαθειών μας και πολλά άλλα. Κουράγιο και δημιουργική θητεία και συνεργασία όλων των δικηγόρων της Χίου μαζί για να πράξουμε περισσότερα και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας! ευχαριστώ και πάλι!”, ανέφερε η κα Ζαννάρα.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα στις αρχές του Γενάρη του ‘22.

Σχετικά Άρθρα