Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

"Ζητούν απο χήρες ναυτικών να επιστρέψουν μέχρι και 10.000 ευρώ"

ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΠΕΣ/ΝΑΤ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 03/06/2020 - 15:11

Ομαδική καταγγελία κατά της Κυβέρνησης που ζητά αναδρομικά ποσά από τις χήρες των ναυτικών ετοιμάζεται να καταθέσει η Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Στέλιο Κουμπιά, που κάλεσε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα να επικοινωνήσουν με το γραφείο.

«Πρόκειται για μια παράλογη κίνηση της κυβέρνησης που ζητά αναδρομικά από τις χήρες των ναυτικών που φθάνουν μέχρι 10.000 ευρώ», ανέφερε ο κ. Κουμπιάς τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στο γραφείο της ΠΕΣ/ΝΑΤ, 7 περιπτώσεις.

Αναφορικά με τα νέα ποσά των επικουρικών συντάξεων που είδε μέρος των συνταξιούχων στο λογαριασμό του, ο Στέλιος Κουμπιάς, ανέφερε ότι δεν είναι αυξήσεις αλλά η επιστροφή των χρημάτων που δικαιούνται οι συνταξιούχοι μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ που έκρινε παράνομες τις περικοπές που είχαν γίνει.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 09/08/2020 - 21:49

 Σήμερα ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" διοργάνωσε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στον Εμπορειό. Η δράση είχε τη στήριξη του Δ.Σ και της διοικήτριας του Σ.Ν.Χ. Ελ. Κανταράκη της κοινότητας Πυργίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου!

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριάρχης Π . Μπουγδάνος η Διοικήτρια του Σ.Ν.Χ.  Ελ. Κανταράκη και η Πρόεδρος του Πυργίου  Ειρ. Βολάκη.

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" τους ευχαριστεί θερμά όπως επίσης ευχαριστεί τους Αιμοδότες για τη προσφορά τους και το Ξενοδοχείο Emporios Bay για την ευγενική παραχώρηση του χώρου .

Έγινε συλλογή 26 μονάδων αίματος, πολύ περισσότερων από πέρσι.

Άντε και του χρόνου περισσότερες.