Μεξικό: Ερευνητής θεμάτων UFO παρουσίασε δύο «μη ανθρώπινους σκελετούς»

Mίλησαν ειδικοί στο Κογκρέσο επ’ αυτού
Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 17/09/2023 - 02:18

Δύο μη ανθρώπινα λείψανα 1.000 ετών παρουσιάστηκαν σήμερα στο Κογκρέσο στο Μεξικό από ερευνητή-ειδικό στα θέματα των UFO. 

Ειδικότερα, δύο σκελετοί οι οποίοι ανασύρθηκαν από το Κούσκο του Περού παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από επιστήμονες, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο και ειδικό στα θέματα των UFO Τζέιμι Μάουσαν. Παρών ήταν επίσης και ο Ράιν Γκρέιβς, εκτελεστικός διευθυντής του Americans for Safe Aerospace και πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Ο Τζέιμι Μάουσαν, κατέθεσε ενόρκως, ενώπιον των μελών της μεξικανικής κυβέρνησης και Αμερικανών αξιωματούχων πως τα δύο μουμιοποιημένα σώματα δεν αποτελούν μέρος της «γήινης εξέλιξής μας», καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, το ένα τρίτο του DNA τους παραμένει «άγνωστο».

«Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας. Δεν είναι όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία και αργότερα απολιθώθηκαν», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Ωστόσο τόνισε πως δεν μπορεί ακόμη να απαντήσει στο ερώτημα αν είναι εξωγήινοι ή όχι. Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως τα δείγματα μελετήθηκαν πρόσφατα στο Αυτόνομο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM), όπου οι επιστήμονες μπόρεσαν να αντλήσουν στοιχεία DNA χρησιμοποιώντας χρονολόγηση με ραδιενεργό άνθρακα.

Αν και θα είχε αξία να γνωρίζαμε τις σκέψεις όσων μέσα στο Κογκρέσο αντίκρισαν αυτά τα ευρήματα -ας πούμε την ομοιότητα με τον Yoda του Star Wars - όλο και κάποιος θα την εντόπισε, ωστόσο, δεν υπήρξε κάποια λεπτομέρεια επ' αυτού. 

Με πληροφορίες από lifo, marca, el pais

non-human_being_remains_mexico_holds_first_public_congressional_hearing_on_ufos_anc