Η αποψινή έκλειψη Σελήνης θα ανατρέψει τη ζωή σε αυτά τα 4 ζώδια

Σάβ, 20/11/2021 - 11:11

To αποψινό βράδυ είναι πολύ ιδιαίτερο για τους αστρολόγους αλλά και όσους αγαπούν να παρατηρούν τον ουρανό και τους ρομαντικούς γιατί θα γίνει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη σελήνης των τελευταίων 580 ετών. Η συνολική διάρκεια της μερικής έκλειψης θα είναι 3 ώρες, 28 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα και θα γίνει στο ζώδιο του Ταύρου.

Ονομάζεται επίσης «Φεγγάρι του Κάστορα» γιατί θα συμπέσει με την Πανσέληνο, φέρνοντας απροσδόκητες αλλαγές σε αυτά τα τέσσερα ζώδια.

Ταύρος
Αυτή η έντονη Πανσέληνος πυροδοτεί το ζώδιό σας, οπότε να είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Επειδή όμως ανήκετε στα σταθερά ζώδια και δεν σας αρέσουν πολύ οι αλλαγές, θα πρέπει να βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας ή αλλιώς comfort zone και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα.

Λέων
Αυτή η έκλειψη επηρεάζει τη δημόσια ζωή, αφήνοντάς σας ιδιαίτερα εκτεθειμένους και ευάλωτους, Λέωντες. Μπορεί να αισθάνεστε αυξημένη πίεση στη δουλειά ή στην κοινωνική σας ζωή να συμπεριφέρεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο που δεν σας ταιριάζει απλά και μόνο για να κατευνάσετε τους άλλους. Αυτή η φορά θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τα θέλω σας και να βάλετε τα όρια σας στους άλλους.

Σκορπιός
Οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόποιο, Σκορπιοί. Μπορεί να βιώσετε τις στενές σας σχέσεις να παίρνουν απροσδόκητες τροπές ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με τις βαθιές σας ανάγκες. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε σοβαρά τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε στη ζωή σας, διασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποι γύρω σας μπορούν πραγματικά να σας υποστηρίξουν με τον τρόπο που τους χρειάζεστε.

Υδροχόος
Υδροχόοι, μπορεί να αισθάνεστε έξτρα συναισθηματικοί αυτές τις μέρες γιατί έρχονται αποκαλύψεις από το παρελθόν σας. Η πανσέληνος κινείται στον άξονα του σπιτιού και της ιδιωτικής σας ζωής, ωθώντας σας να κάνετε ξεκαθαρίσματα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι καιρός να γαλουχήσετε και να αποδεχτείτε τον εαυτό σας καθώς μπαίνετε σε μια νέα φάση της ζωής.

www.iefimerida.gr