Σμύρνη: Τρίχρονη που διασώθηκε 65 ώρες μετά τον σεισμό κατέληξε στο νοσοκομείο

Οι διασώστες έβγαλαν την τρίχρονη Elif από τα συντρίμμια πολυκατοικίας 65 ώρες μετά τον φονικό σεισμό
Δευ, 02/11/2020 - 14:37

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι, που ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια 65 ώρες μετά τον φονικό σεισμό, κατέληξε λίγο μετά τη διάσωσή του σε νοσοκομείο της Σμύρνης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Yeni Safak, η μικρή Elif Perincek ανασύρθηκε ζωντανή μέσα από τα ερείπια 65 ολόκληρες ώρες μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση, στην περιοχή Bayrakli. Η Elif ήταν η 106η που διασώθηκε μέσα από τα ερείπια, και αμέσως μετά τη διάσωσή της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega στη Σμύρνη.

Νεκρή ανασύρθηκε και η 9χρονη αδερφή μίας 14χρονης που διασώθηκε πριν από 58 ώρες καθώς και δύο ακόμα γυναίκες που βρισκόταν μαζί τους.

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Καταστροφών κι Εκτάκτων Αναγκών στην Τουρκία, Mehmet Gulluoglu, έσπευσε αμέσως μετά τη διάσωση να ανακοινώσει την είδηση μέσω Twitter. Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα η μικρή κατέληξε.

Η μητέρα της μικρής, τα 10χρονα δίδυμα αδέλφια της και ο 7χρονος αδελφός της, είχαν ανασυρθεί νωρίτερα από τα συντρίμμια. Ο 7χρονος αδερφός της επίσης κατέληξε στο νοσοκομείο αφού είχε ανασυρθεί ζωντανός από τα συντρίμμια.