Γιατί ο Robbie Williams δεν δέχθηκε να γίνει ο τραγουδιστής των Queen

Παρ, 03/04/2020 - 02:08
robbi_williams_pinterest

Θα μπορούσε να είχε γίνει ο διάδοχος του Freddie Mercury στους Queen, αλλά απέρριψε τη σχετική πρόταση που του είχε γίνει.

Ο λόγος για τον Robbie Williams.

Το αξιοσημείωτο είναι ο λόγος για τον οποίο ο Βρετανός pop star δεν δέχθηκε να γίνει ο τραγουδιστής των Queen: εξαιτίας της χαμηλής του αυτοπεποίθησης!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πριν από μερικά χρόνια είχε συνεργαστεί με τον Μπράιαν Μέι και τον Ρότζερ Τέιλορ για την επανεγγραφή του τραγουδιού «We Are The Champions», το 2001, για την ταινία «A Knight's Tale». Μετά από αυτή τη συνεργασία τα δύο μέλη του συγκροτήματος ζήτησαν από τον Γουίλιαμς να γίνει αυτός ο διάδοχος του Freddie Mercury.

Μιλώντας στο SiriusXM ο τραγουδιστής είπε: «Αν και είμαι πολύ σίγουρος μπροστά στο μικρόφωνο, έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και σκέφτηκα να τους προστατέψω από το θράσος μου, ακόμη και του να βγω στη σκηνή και να είμαι το ίδιο καλός με τον Freddie Mercury. Είναι, για μένα, σαν άγγελος. Είναι θεός. Ήταν απλά πάρα πολύ τρομακτικό».

Μετά την άρνηση του Robbie, οι Queen συνεργάστηκαν με τον Πολ Ρότζερς, από το 2004 μέχρι και το 2009, ενώ από το 2011 τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι ο Άνταμ Λάμπερτ.

Για τον Λάμπερτ ο Γουίλιαμς είπε: «Αν δεν ήταν τόσο αξιαγάπητος, που είναι, τότε θα ήμουν απλώς τρομοκρατημένος από το μεγάλο του ταλέντο. Η φωνή του είναι απίστευτη. Και είναι ένας απίστευτος καλλιτέχνης και ένας υπέροχος άνθρωπος».