Οι BTS σαρώνουν, αλλά δεν μπορούν να το χαρούν- Τους λείπουν οι φαν τους

«Είμαστε ευγνώμονες, αλλά τόσο λυπημένοι ταυτόχρονα», δήλωσε ο RM
Δευ, 14/09/2020 - 02:09

Για τους BTS, τους σούπερ σταρ της K-pop, το 2020 αποδεικνύεται μια ονειρεμένη χρονιά, αλλά κάτι λείπει: οι φαν τους.

Το boy band έγινε το πρώτο συγκρότημα από τη Νότια Κορέα που φτάνει στο Νο1 του αμερικανικού singles chart. Το παρθενικό αποκλειστικά αγγλόφωνο τραγούδι τους, το «Dynamite», άγγιξε τα 34 εκατομμύρια streaming και τις 300.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα του. Πρόκειται για τις περισσότερες ψηφιακές πωλήσεις σε μία εβδομάδα που έχει κάνει οποιοσδήποτε καλλιτέχνης τα τελευταία τρία χρόνια.

«Φαίνεται αληθινό, αλλά είναι και κάπως σαν να μην συμβαίνει, επειδή δεν μπορούμε να συναντήσουμε τους φαν μας, δεν μπορούμε να πάμε σε βραβεύσεις ή να κάνουμε εμφανίσεις», δήλωσε ο RM, o frontman του συγκροτήματος. «Είμαστε ευγνώμονες, αλλά και τόσο λυπημένοι ταυτόχρονα», συμπλήρωσε μιλώντας στο Reuters.

Από το 2013, όταν πρωτοεμφανίστηκαν, οι BTS έχουν οδηγήσει την παγκόσμια «τρέλα» για την K-pop σε απρόσμενα ύψη. Το γιατί αυτοί πέτυχαν εκεί που άλλα συγκροτήματα δεν τα κατάφεραν, είναι κάτι που δεν μπορούν να απαντήσουν ούτε οι ίδιοι.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ενωθήκαμε και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Και προτού το καταλάβουμε, φτάσαμε σε ένα επίπεδο που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί», δήλωσε ο Jimin. Μαζί με την επιτυχία όμως, έρχεται και η πίεση.

«Θα ήταν ψέματα να πω ότι δεν είναι βάρος. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η κατάλληλη πίεση μας κάνει καλό. Το βλέπουμε απλά σαν ένα από τα βάρη που πρέπει να επωμιστούμε», δήλωσε από την πλευρά του ο K-Hope.

Αν και έχουν πετύχει πολλά, υπάρχουν ακόμη κάποια όνειρα που οι BTS θέλουν να πραγματοποιήσουν, όπως μια υποψηφιότητα για Grammy. «Είναι ένα από τα τελευταία όνειρά μας. Οπότε, συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και ελπίζουμε ότι κάποια μέρα θα μπορέσουμε να αγγίξουμε τις καρδιές στην Recording Academy», κατέληξε ο RM.