Η Κάρι Φίσερ θα εμφανίζεται και στο ένατο επεισόδιο του «Star Wars»

Δύο χρόνια μετά τον θάνατό της, με τη βοήθεια της τεχνολογίας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 30/07/2018 - 14:33
Κάρι Φίσερ

Η ηθοποιός Κάρι Φίσερ, που πέθανε το 2016, θα εμφανιστεί και πάλι ως Πριγκίπισσα Λέια στη νέα ταινία της σειράς «Star Wars», με τη βοήθεια υλικού που δεν χρησιμοποιήθηκε στην ταινία του 2015 «Star Wars: H δύναμη ξυπνά», όπως ανακοίνωσε η Lucasfilm.

«Αγαπούσαμε απεγνωσμένα την Κάρι Φίσερ. Το να βρούμε έναν πραγματικά ικανοποιητικό επίλογο χωρίς εκείνη μας φαινόταν αδύνατο. Δεν είχαμε ποτέ σκοπό να χρησιμοποιήσουμε μια άλλη ηθοποιό ή έναν ψηφιακό χαρακτήρα. Με την υποστήριξη και τις ευλογίες της κόρης της, Μπίλι, βρήκαμε έναν τρόπο να τιμήσουμε την κληρονομιά της Κάρι και τον ρόλο της ως Λέια στη νέα ταινία, χρησιμοποιώντας ανέκδοτο υλικό που γυρίσαμε μαζί για το Επεισόδιο 7», δήλωσε ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος της ταινίας, Τζέι Τζέι Εϊμπραμς.

Στη νέα ταινία, που θα ξεκινήσει να γυρίζεται στο Λονδίνο την 1η Αυγούστου, θα εμφανίζεται και ο ηθοποιός Μαρκ Χάμιλ, παρότι ο Λουκ Σκαϊγουόκερ -ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά «Star Wars», φάνηκε να πεθαίνει στην περσινή ταινία «Star Wars: Ο τελευταίος Τζεντάι».

Η ταινία «Star Wars: Επεισόδιο IX» πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2019.

Η ιστορία συνεχίζεται μετά την εξαφάνιση του Λουκ Σκαϊγουόκερ στο τελευταίο επεισόδιο. Η Φίσερ, που υποδυόταν την πριγκίπισσα Λέια, συμμετείχε στην ταινία αυτή, όμως πέθανε αιφνιδίως τον Δεκέμβριο του 2016 σε ηλικία 60 ετών έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. Μόλις είχε ολοκληρωθεί η ταινία «Ο τελευταίος Τζεντάι» και η Φίσερ επρόκειτο να έχει κεντρικό ρόλο στην επόμενη.

Πηγή: naftemporiki.gr