10 χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ

Το γκρι είναι από τις αγαπημένες minimal τάσεις
Σάβ, 30/01/2021 - 13:32

Το γκρι είναι από τις αγαπημένες minimal τάσεις. Είναι ουδέτερο και ξεκούραστο, έτσι μπορεί να ταιριάξει με αρκετές χρωματικές επιλογές, θερμές ή ψυχρές. Στη συνέχεια, παρουσιάζονται τα πιο μοντέρνα χρώματα τοίχου, που ταιριάζουν απόλυτα με γκρι καναπέ.  

1. Άσπρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 
 

chromata-toichoy-gia-saloni-me-gkri-kanape0

Ίσως μία από τις πιο ασφαλείς και κλασικές επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σαλόνι για να ταιριάξετε απόλυτα τον γκρι καναπέ είναι το λευκό χρώμα. Το λευκό χρώμα από μόνο του μπορεί να δώσει τη φωτεινότητα και καθαρότητα που χρειάζεται ο χώρος. Αν το συνδυάσετε και με έναν γκρι καναπέ, τότε πραγματικά θα αποκτήσει το σαλόνι σας ένα ιδιαίτερο στυλ.
 
2. Μαύρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ
 

chromata-toichoy-gia-saloni-me-gkri-kanape1

 
Για να αποκτήσει το σαλόνι σας έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας, επιλέξτε το μαύρο χρώμα στον τοίχο. Φυσικά, θα ταιριάξει τέλεια με τον γκρι σας καναπέ, καθώς το γκρι είναι ένας συνδυασμός άσπρου – μαύρου. Αν θέλετε να βελτιώσετε την αισθητική του χώρου σας δοκιμάστε να βάλετε και έναν vintage πολυέλαιο στο σαλόνι.
 
3. Γκρι ανοιχτό χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 
 

chromata-toichoy-gia-saloni-me-gkri-kanape2

Δεν υπάρχει κάτι που θα ταίριαζε περισσότερο στον χώρο από ένα total grey σαλόνι. Πειραματιστείτε με τους τόνους του γκρι στον χώρο και διακοσμήστε τον με έντονα στοιχεία.

4. Γκρι σκούρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 
 

chromata-toichoy-gia-saloni-me-gkri-kanape3

Το γκρι είναι ένα χρώμα που τονίζει την ουδετερότητα. Αν θέλετε το σαλόνι σας να έχει έναν πιο σκούρο και χειμωνιάτικο τόνο, τότε μη διστάσετε να βάψετε έναν τοίχο του σαλονιού σκούρο γκρι. Θα αποκτήσει αυτόματα ο χώρος σας μια minimal διάθεση.
 
5. Μπεζ χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ  
 

chromata-toichoy-gia-saloni-me-gkri-kanape4

Αν θέλετε το σαλόνι σας να έχει πιο γήινες αποχρώσεις και πιο φυσικά χρώματα που θα ζεσταίνουν το σπίτι και θα σας ηρεμούν, τότε μη διστάσετε να συνδυάσετε τον γκρι καναπέ με το μπεζ χρώμα της άμμου στον τοίχο. 
 
6. Γαλάζιο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ
 

chromata-toichoy-gia-saloni-me-gkri-kanape5

 
Το μπλε είναι το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας. Είναι μια χρωματική επιλογή που μπορεί να βοηθήσει στη χαλάρωση και την καθαρή σκέψη. Το γαλάζιο είναι μια αρχοντική επιλογή για το σαλόνι, ειδικότερα αν συνδυαστεί και με γκρι καναπέ.
 
7. Πετρόλ χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 
 

chromata-toichoy-gia-saloni-me-gkri-kanape6

Το πετρόλ είναι η απόλυτη χρωματική επιλογή που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα πολύ μοντέρνο και έντονο χρώμα, το οποίο μπορεί να απογειώσει την αισθητική του σαλονιού, ειδικότερα αν συνδυαστεί σωστά με μια ανοιχτή απόχρωση ενός γκρι καναπέ.

8. Πράσινο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ  
 

chromata-toichoy-gia-saloni-me-gkri-kanape7

Το πράσινο είναι αρκετά έντονο και ζεστό χρώμα το οποίο εκφράζει τη ζεστασιά και την αισιοδοξία. Ένας ιδανικός συνδυασμός του πράσινου είναι το γκρι χρώμα. Μπορείτε, λοιπόν, να συνδυάσετε το πράσινο χρώμα στον τοίχο σας μαζί με τον γκρι σας καναπέ.
 
9. Λιλά χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 
 

chromata-toichoy-gia-saloni-me-gkri-kanape8

Μια χρωματική επιλογή που θα δέσει απόλυτα με τον γκρι σας καναπέ είναι το λιλά. Το λιλά είναι μία απόχρωση του μωβ. Όπως και το γκρι, το λιλά είναι αρκετά ψυχρό και ουδέτερο χρώμα και για αυτόν τον λόγο μπορεί να συνδυαστεί με το γκρι απόλυτα.   
 
10. Ροζ χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 
 

chromata-toichoy-gia-saloni-me-gkri-kanape9

Για να αποκτήσει το σαλόνι σας μια πιο ρομαντική διάθεση και στυλ, μη διστάσετε να το βάψετε ροζ. Θα ταιριάξει απόλυτα με την ουδετερότητα που έχει ένας ανοιχτός γκρι καναπές.  
 

Πηγή: Douleutaras.gr