Νέο Meat Free Burger από τα Goody’s Burger House

100% ΓΕΥΣΤΙΚΟ - 100% ΖΟΥΜΕΡΟ - 100% VEGAN!
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 06/11/2019 - 12:29
Νέο Meat-Free Burger από τα Goody’s Burger House

Τα Goodys Burger House είναι η πρώτη αλυσίδα στην Ελλάδα που εισάγει στο μενού της την εναλλακτική του μπιφτεκιού χωρίς κρέας.

Σήμερα, με όλο και περισσότερους καταναλωτές να αναζητούν πιο πολλές εναλλακτικές για να εμπλουτίσουν την καθημερινή τους διατροφή, η μείωση - η ακόμα και η αποφυγή -κατανάλωσης κρέατος είναι πολλές φορές το ζητούμενο. Όμως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό μέσω αυτής της επιλογής να μη θυσιάζεται η γεύση και η απόλαυση. Σε αυτή την ανάγκη έρχονται να απαντήσουν τα Goodys Burger House με το νέο Meat Free Burger.

To νέο vegan burger παρασκευάζεται μόνο από φυτικά συστατικά, διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (19gr φυτικής πρωτεΐνης/τεμάχιο), είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και περιέχει λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο μπιφτέκι από κρέας. Η σύνθεση του burger συμπληρώνεται από λαχανικά και sauces, όπως η μουστάρδα, η κέτσαπ και η Vegan Mayo Sauce των Goodys Burger House. To νέο προϊόν διατίθεται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή σε σχέση με παρόμοιες εναλλακτικές της αγοράς και βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα Goodys Burger House στην Ελλάδα.

Απολαύστε το νέο Meat-Free Burger των Goodys Burger House στο κοντινότερο κατάστημα αλλά και στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω του goodysdelivery.gr και του Goodys app.

neo_meat_free_burger_100_vegan