Σάβ, 21/01/2023 - 10:01

1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει
3/4 κούπας νερό
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ενα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε με το συρμα. Αφήνουμε να ξεκουραστει για 10 λεπτά.
Ζεσταίνουμε λαδι σε ενα τηγανι βάζουμε κουταλιά κουταλιά (σουπας) και τηγανίζουμε και απο τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρωμα.
Συνοδεύουμε με μελι, μερέντα ή τυρι και αλλαντικά και ότι άλλο εσείς θέλετε.
Η Συνταγή είναι από Elena Psillia – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Η Συνταγή είναι της κ. Ελένη Γαρυφάλλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

































