6 εύκολα καλοκαιρινά trends στη nail art

Μερικές απλές ιδέες για καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια, που μπορείτε να δημιουργήσετε και στο σπίτι.
Τετ, 10/06/2020 - 01:04
nails_2020

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ αποτελεί μία ειδική κατηγορία nail art από μόνο του. Η φετινή σεζόν, ωστόσο, είναι αρκετά διαφορετική, καθώς ο υποχρεωτικός εγκλεισμός μάς κράτησε πολύ περισσότερο στο σπίτι και καταλήξαμε να πειραματιζόμαστε με πολλές διαφορετικές ιδέες χωρίς τη βοήθεια κάποιου/ας ειδικού. Γι' αυτό, το 2020 τα σχέδια στα νύχια περιλαμβάνουν περισσότερα χρώματα, σχήματα και υφές, από κάθε άλλη φορά. Η τέχνη του DIY έλαβε ιδιαίτερη προσοχή (λόγω των συνθηκών), ενώ οι διασκεδαστικοί πειραματισμοί με χρώματα και σχέδια κάθε είδους έγιναν η βασική πηγή έμπνευσης και προσωπικής έκφρασης. Από αστραφτερές, διακριτικές λεπτομέρειες, μέχρι μικροσκοπικές τελείες σε διαφορετικά χρώματα και αφηρημένες λεπτομέρειες, παρακάτω θα βρείτε 6 εύκολα, καλοκαιρινά trends στο nail art. Τα έντονα χρώματα βρίσκονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends για τη φετινή σεζόν και ενδείκνυνται για ιδιαίτερους πειραματισμούς.

 

Μικροσκοπικές λεπτομέρειες

Η συγκεκριμένη τεχνική δεν είναι καινούρια, ωστόσο, τη φετινή σεζόν εξελίσσεται. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία απλή βάση και ελάχιστο χρώμα, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε με μία οδοντογλυφίδα. Μπορείτε να πειραματιστείτε με οποιαδήποτε χρωματική παλέτα επιθυμείτε.

 

Γεωμετρικά σχήματα με ταινία

Αν δεν νιώθετε άνετα με το να δημιουργείτε ίσιες γραμμές στα νύχια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα μία κλασική DIY τεχνική. Τοποθετώντας ένα μικρό κομμάτι ταινίας, μπορείτε να δημιουργήσετε γεωμετρικά σχέδια που δείχνουν πάντα κομψά. Tip: Περιμένετε να στεγνώσει εντελώς το βερνίκι για να επανατοποθετήσετε την ταινία, έτσι ώστε να δημιουργήσετε layers.

 

Αφηρημένα σχέδια

Η συγκεκριμένη τεχνική δεν είναι ιδιαίτερης δυσκολίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τρία διαφορετικά χρώματα και να ακουμπάτε ελαφρώς το πινέλο από κάθε βερνίκι, πάνω στο προηγούμενο.

 

Καλοκαιρινά φρούτα

Μπορεί να είναι μία ιδιαίτερα καλοκαιρινή ιδέα, ωστόσο, για κάποια/ον που δεν είναι τεχνικός νυχιών ίσως να παρουσιάσει ένα επίπεδο δυσκολίας. Αν δεν έχετε εξειδικευτεί στο nail art, τότε μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε ειδικά αυτοκόλλητα για νύχια που κυκλοφορούν στην αγορά.

 

Χρωματιστές λεπτομέρειες

Τα έντονα χρώματα βρίσκονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends για τη φετινή σεζόν και ενδείκνυνται για ιδιαίτερους πειραματισμούς. Είτε επιλέξετε να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια του κάθε νυχιού με διαφορετικά χρώματα, είτε πειραματιστείτε με αφηρημένα σχέδια, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα διασκεδαστικό και αρκετά καλοκαιρινό.

 

Μοντέρνα τέχνη

Αν θέλετε να πειραματιστείτε λίγο παραπάνω με κάτι ελαφρώς πιο περίπλοκο, μπορείτε να εμπνευστείτε από ένα έργο μοντέρνας τέχνης, όπως για παράδειγμα έναν πίνακα του Mondrian. Για λίγη περισσότερη ευκολία, μπορείτε να πειραματιστείτε σε ένα ή δύο νύχια και να διατηρήσετε μία ουδέτερη χρωματική παλέτα στα υπόλοιπα.

 

Πηγή: www.lifo.gr