Κ.Μαρινάκη: Οι κάτοικοι των Καρδαμύλων νιώθουν εντελώς ξεχασμένοι

Υψηλοί λογαριασμοί ύδρευσης, κλείσιμο υπηρεσιών και ανύπαρκτη συγκοινωνία «ξεσηκώνουν» τους Καρδαμυλίτες
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 27/11/2025 - 13:23

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη, για τους υπέρογκους λογαριασμούς ύδρευσης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων Κατερίνα Μαρινάκη.

Η ίδια σε δηλώσεις της υπογράμμισε ότι μετα από Λαϊκή Συνέλευση συστήθηκε πενταμελή επιτροπή που θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και θα αποφασίσει τις ενέργειες που θα ακολουθηθούν, με την ίδια να τονίζει ότι μια από τις προτάσεις που θα κατατεθεί θα είναι για την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής.

Η πρόεδρος των Καρδαμύλων, στη συνέντευξη της, αναφέρθηκε και σε άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή όπως τα πολλά κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο σχολείο, η ανύπαρκτη υπεραστική  συγκοινωνία και το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας, τονίζοντας ότι οι δημότες των Καρδαμύλων νιώθουν τελείως ξεχασμένοι.

oi_katoikoi_ton_kardamylon_niothoyn_entelos_xehasmenoi

Σχετικά Άρθρα