
Πυρκαγιά σε καυστήρα, που βρίσκονταν στο ισόγειο πετρόκτιστης οικίας ιδιοκτησίας Στέλιου Ξύδα στην οδό Δημ. Ευαγγελινού στο Αεροδρόμιο, μετέδωσε την φλόγα στο πλαστικό ντεπόζιτο αποθήκευσης πετρελαίου, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να αγκαλιάσει την μία πλευρά του σπιτιού.
Βλέπαμε τηλεόραση με τον σύζυγο μου, μας είπε η κυρία Ξύδα, όταν ξαφνικά είδαμε φλόγες στον εξωτερικό τοίχο. Ετρεξα να δώ, είπε με τη σειρά του, ο Στέλιος Ξύδας και ειδοποίησα αμέσως την Πυροσβεστική, αφού είδα ότι το ντεπόζιτο έλιωσε και το πετρέλαιο ήταν χυμένο στο χωράφι, άρα μόνος μου δεν θα κατάφερνα τίποτα. Ευτυχώς τα παιδιά ήρθαν γρήγορα.
Το συμβάν σημειώθηκε στις 9.10 μ.μ. και πράγματι η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και 8 άνδρες κατάφερε, παρά την δυσκολία του χυμένου πετρελαίου, να περιορίσει την πυρκαγιά γύρω από τον λέβητα και σε λίγο να την σβήσει διασώζοντας το σπίτι. Από το συμβάν δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.











































