Χίος, Πέμπτη 13 Αυγούστου

27 προσλήψεις στο Δήμο Χίου

Δευ, 15/06/2020 - 14:34

27 προσλήψεις προσωπικού, με σύμβαση ορισμένου χρόνου και ειδικότερα για 4 μήνες, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Χίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την αίτησή τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι μεθαύριο.

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

- 20 ΥΕ εργάτες καθαριότητας

- 3 ΥΕ εργάτες καθαριότητας εσωτερικών χώρων

- 2 ΔΕ 28 χειριστών μηχανημάτων

- 2 ΔΕ 29 οδηγών

 

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση του Δήμου

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΧΙΟΥ
Πέμ, 13/08/2020 - 10:40

Την διαμαρτυρία της για την ένταξη των καταλυμάτων τύπου «Airbnb» στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», καταθέτει η ΟΕΒΕ Χίου, τονίζοντας ότι αποτελεί χαριστική βολή για τα μικρά τουριστικά καταλύματα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημήτρη Κυτριλάκη το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν μια ελπίδα για πολλές τουριστικές επιχειρήσεις να καλύψουν ένα μικρό μέρος των «χαμένων» διαμονών και πληροτήτων στην πιο δύσκολη τουριστική σεζόν των τελευταίων χρόνων.

Στην διαμαρτία της ΟΕΒΕ επισημαίνατε μεταξύ άλλων ότι:

«Τα εμπλεκόμενα Υπουργεία επέλεξαν να μοιράσουν την πίτα και στα ακίνητα βραχυχρόνια μίσθωσης που λειτουργούν χωρίς άδεια τουριστικού καταλύματος, χωρίς υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19 και γενικά χωρίς να πληρούν τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Επιπλέον δεν έχουν τα ίδια οικονομικά βάρη που επωμίζονται τα νομίμως λειτουργούντα τουριστικά καταλύματα. Η πολιτεία συνεχίζει να εντείνει τον αθέμιτο ανταγωνισμό  ακόμη και στη δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας δημιουργώντας μια τεράστια ανισορροπία στην τοπική αγορά διαμονής και φιλοξενίας. Οι λανθασμένοι χειρισμοί οδηγούν στο χείλος της καταστροφής τις τουριστικές επιχειρήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.