Χίος, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

2η προειδοποίηση για απομάκρυνση σκαφών από την μαρίνα

Αλλιώς θα ακολουθήσουν νομικές και ποινικές κυρώσεις για τους ιδιοκτήτες τους
Πέμ, 10/10/2019 - 15:36

Για 2η φορά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η Λιμενάρχης Χίου, ενημερώνει με ανακοίνωση τους ιδιοκτήτες που έχουν αφήσει τα σκάφη τους στην «μαρίνα» του Νοσοκομείου ότι πρέπει να τα απομακρύνουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής του συγκεκριμένου χώρου από το Υπουργείο Τουρισμού προς τον ανάδοχο του έργου διαμόρφωσης και λειτουργίας της μαρίνας.

Οι ιδιοκτήτες πρέπει να  απομακρύνουν άμεσα και όχι πέραν της 15ης  Οκτωβρίου 2019, τα σκάφη τους τα οποία ελλιμενίζονται στο θαλάσσιο χώρο της Μαρίνας ή είναι ανελκυσμένα στο χερσαίο τμήμα αυτής και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης το λιμεναρχείο  θα επιβάλλει – όπως σημειώνει η κα Αργύρη- τις νόμιμες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις. νόμιμων ποινικών και διοικητικών κυρώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 12/12/2019 - 19:22

Ένα νησί στο οποίο ζητούμενο είναι ένα μικρό Ξενοδοχείο ανοιχτό όλο το χρόνο, το να ανιχνεύεατι ο τουρισμός είναι ζήτημα.

Έτσι με αυτό το πρίσμα στην ουσία της αρχής θα πρέπει να δεί κανείς την  συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του νεοφυούς Φορέα Τουρισμού Χίου και της Επιτροπής ανάπτυξης του Δήμου Οινουσσών. 

Περιμένουμε τα αποτελέσματα και ειδικά την απάντηση σε ένα ερώτημα, που πρώτος πρέπει να ψάξει ο Δήμος Οινουσσών.

Πόσοι Χιώτες έχουν επισκεφθεί έστω μαι μια φορά στη ζωή τους τις Οινούσσες;