Άνοιγμα καταστημάτων στα πρότυπα του Γενάρη

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου: "Ελπίζω να προλάβουμε να πούλησουμε το εμπόρευμα μας αυτή τη φορά"
Πέμ, 01/04/2021 - 16:27

Τη λειτουργία του λιανεμπορίου (με παραλαβή του εμπορεύματος ή με αγορές στο κατάστημα) από Δευτέρα 5 Απριλίου με αποστολή SMS στο 13032 και περιορισμό μέχρι 3 ώρες ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση με τους εμπόρους και στη Χίο να ετοιμάζονται να ανοίξουν τα καταστήματά τους ελπίζοντας αυτή τη φορά να μη χρειαστεί να ξανακλείσουν, όπως έγινε 4 φορές μέσα στη διάρκεια του τελευταίου χρόνου.

"Έχουμε αδιάθετο προϊόν, συσσωρευμένες υποχρεώσεις και το θέμα είναι ακόμη και όσοι έχουν παραγγείλει νέο εμπόρευμα -αφού στο μεταξύ αλλάξαμε και εποχή- να μπορέσουν να το πουλήσουν αυτή τη φορά", ανέφερε στο Ράδιο "Αλήθεια" η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χίου, Βικτωρία Αμπαζή.

Θεωρεί ότι οι καταναλωτές θα μπορέσουν να κάνουν με ασφάλεια τις αγορές τους, ενώ επεσήμανε ότι μπορεί να έκλεισαν εν μέσω εκπτώσεων αλλά και τώρα που θα ανοίξουν αρκετές θα είναι οι προσφορές στα καταστήματα.

"Μετά τον κορωνοϊό θα δούμε πόσοι τελικά θα μείνουμε ανοιχτοί", ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Αμπαζή, σημειώνοντας πόσο σημαντικό είναι να στηριχθεί η τοπική αγορά.

Σχετικά Άρθρα