Αποχωρεί από τη μαρίνα της Χίου ο Όμιλος Τσάκου

Παρ, 16/09/2022 - 10:20

Στον όμιλο Τέφα περνάει κατά 100% η Μαρίνα της Χίου, αφού όπως ανακοινώθηκε σήμερα η εταιρεία Avlum Enterprises Company Limited, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Τσάκος, μεταβίβασε το 50% των μετοχών που διατηρεί στην εταιρεία "Μαρίνα Χίου ΑΕ" στον ομίλο Τέφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η εταιρεία Avlum Enterprises Company Limited μέλος του ομίλου εταιρειών Τσάκος, ανακοινώνει την μεταβίβαση του 50% των μετοχών που διατηρεί στην εταιρεία "Μαρίνα Χίου ΑΕ" στον ομίλο Τέφα που δραστηριοποιείται  με μεγάλη επιτυχία στην διαχείριση και λειτουργία Μαρίνων.

Η συνδρομή της εταιρείας Avlum για την ωρίμανση της αδειοδότησης του έργου καθώς και της ενεργοποίησης της συμμετοχής στο επενδυτικό σχήμα μιας καταξιωμένης και εξειδικευμένης Ελληνικής εταιρείας στην εκμετάλλευση Μαρίνων στην ελληνική επικράτεια αποτελεί ουσιαστική συμβολή  για την αποτελμάτωση και την έναρξη ενός λιμενικού έργου μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στο νησί της Χίου.

Στο προσεχές διάστημα η εταιρεία Avlum θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τις επόμενες επενδυτικές κινήσεις προς όφελος της Χιακής οικονομίας και κοινωνίας".

 

 

Σχετικά Άρθρα