Δάνειο «οικία» και πρόγραμμα «Σπίτι μου» από την Παγκρήτια Τράπεζα

Τρί, 26/09/2023 - 12:39
Το εσωτερικό του καταστήματος Χίου της Παγκρήτιας Τράπεζας

Στον τομέα της στεγαστικής πίστης η Τράπεζα στηρίζει το όνειρο απόκτησης ή επισκευής κατοικίας με το δάνειο «Οικία» που προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών της και προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής σταθερού, κυμαινόμενου ή συνδυαστικού επιτοκίου.

Αντίστοιχα, συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης Νέων «Σπίτι μου» που διαχειρίζεται η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Α.Ε. με πόρους που χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Το Πρόγραμμα αφορά στη χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων στεγαστικών δανείων σε νέους για την αγορά πρώτης κατοικίας.

Δικαιούχοι του νέου Κρατικού Συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος Στέγασης είναι νέοι και νέα ζευγάρια ηλικίας από 25 έως 39 ετών που δε διαθέτουν ακίνητο κατάλληλο για κατοικία, εντάσσονται, ανάλογα με την οικογενειακή τους κατάσταση, στις εισοδηματικές κατηγορίες που προβλέπονται για τη λήψη του επιδόματος θέρμανσης και τέλος, κρίνονται πιστοληπτικά αποδεκτοί από την Τράπεζα.

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτεί έως το 90% της αξίας του ακινήτου βάσει του συμβολαίου αγοράς, με μέγιστο ποσό τις 150.000 €, ενώ η υποβολή της αίτησης του δανείου δεν επιβαρύνεται με έξοδα εξέτασης.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο Κατάστημα Χίου της Παγκρήτιας Τράπεζας: Λεωφόρος Αιγαίου 22-24 – 22714 40110 - Επικεφαλής κα Ασπασία Καλφοπούλου.

Σχετικά Άρθρα