Εκπτωτική καμπάνια για τους επισκέπτες της Χίου από τον Ιδιωτικό Φορέα Τουρισμού

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 27/05/2020 - 14:21

Μια εκπτωτική αυτοματοποιημένη φόρμα, το Chios Visitors Discount, δημιούργησε ο Ιδιωτικός Φορέας Τουρισμού, θέλοντας να καταστήσει τη Χίο ως ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό τουριστικό προορισμό.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού παρουσίασαν σε συνέντευξη Tύπου την ηλεκτρονική φόρμα απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα σε όσους επαγγελματίες θέλουν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω καμπάνια - πρωτοβουλία (με μηδενικό κόστος).

«Όσοι επιχειρηματίες (με φυσικά μηδενικό κόστος) ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ανωτέρω καμπάνια - πρωτοβουλία, παρακαλούνται μέσω του site μας να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://chios-greece.gr/gr/pages/eggrafi-stis-ekptoseis», ανέφεραν οι Αυγουστής Νεαμονίτης, Αντιγόνη Μαϊστράλη και Κώστας Μούνδρος, συμπληρώνοντας ότι η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης συμμετοχής των επιχειρήσεων θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου 2020.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν η έκπτωση που θα παρέχεται σε κάθε επισκέπτη, που θα παραμείνει στο νησί μας για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις, θα είναι της τάξεως του 15% +.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα μέλη του Δ.Σ. του φορέα τουρισμού πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποτελεί «πρωτιά» για τα τουριστικά δεδομένα της Ελλάδας.

ekptotiki_kampania_gia_toys_episkeptes_tis_hioy

Σχετικά Άρθρα