Χίος, Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Εντυπωσιακή η παρουσία της Anytime στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Τετ, 27/11/2019 - 14:26

Η Anytime κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών της «Αυτοκίνησης», κορυφαίας Έκθεσης για το Αυτοκίνητο στην Ελλάδα, της οποίας ήταν φέτος μέγας  χορηγός.

Η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα από την INTERAMERICAN, είχε μια δυναμική παρουσία στην Έκθεση, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τη νέα εποχή της και εισάγοντάς τους σε έναν κόσμο που προσφέρει «κάθε στιγμή περισσότερα».

Η «Αυτοκίνηση Anytime 2019» οργανώθηκε από 9 έως και τις 17 Νοεμβρίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Ακινήτου Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο και προσέλκυσε περισσότερους από 100.000 επισκέπτες.

Στον χώρο του εντυπωσιακού περιπτέρου, το κοινό ενημερώθηκε από την ομάδα της Anytime για τη νέα ταυτότητα και φιλοσοφία του brand, καθώς και για την ποικιλία των υπηρεσιών και των καινοτόμων λύσεων που προσφέρει, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της ασφάλειας.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο σύμβολο του brand και να περιηγηθούν στο ανανεωμένο website www.anytime.gr, που προσφέρει μία νέα, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία χρήστη με σύντομες, απλές και ξεκάθαρες διαδικασίες.

H Anytime πρωτοτύπησε για ακόμη μία φορά διοργανώνοντας με τη συνεργασία του ΣΠΟΡ FM 94,6 δύο δίωρα Live Radio Shows στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπομπής στο περίπτερό της.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου οι Αντώνης Καρπετόπουλος και Κώστας Βαϊμάκης και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου οι Αλέξανδρος Τσουβέλας και Σταύρος Χονδροθύμιος, συνομίλησαν με τον Διευθυντή της Anytime, Πάνο Κούβαλη, καλωσορίζοντας μαζί το κοινό στη νέα εποχή του οργανισμού και στις μοναδικές υπηρεσίες, που κάνουν την καθημερινότητά μας, ακόμα πιο εύκολη και ξέγνοιαστη.

Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι συνομίλησαν με τους επισκέπτες του περιπτέρου και φιλοξένησαν διαγωνισμούς με σημαντικά δώρα, όπως ετήσια συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου από την Anytime καθώς και ελαστικά, προσφορά της εταιρείας Michelin και του δικτύου Vialider.

Στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019» κάθε επισκέπτης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη νέα εποχή της Anytime, της direct ασφάλισης της INTERAMERICAN που αλλάζει, καινοτομεί, βελτιώνεται, πετυχαίνει και προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα, ώστε να παραμένει η πρώτη επιλογή στην ασφάλιση αυτοκινήτου.

Σχετικά Άρθρα

Υπογράφτηκε σήμερα το Μνημόνιο Συνεργασίας του νέου Φορέα με τον 1ο και 2ο Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σύσσωμοι Επαγγελματίες και Αιρετοί στο Μουσείο Μαστίχας Χίου
Σάβ, 18/01/2020 - 19:13

 Καλορίζικος ο νεοσύστατος Φορέας Τουρισμού Χίου, ξεκινά με ελπιδοφόρα δυναμική ομάδα νέων επαγγελματιών, για την αναζωογόνηση του Τουριστικού προϊόντος και για την αύξησης της Τουριστικής σαιζόν του νησιού μας, που μεταφράζεται σε ευημερία!!!

Εγκαινιάστηκε, ο ήδη ενεργός και ολοκαίνουργιος Φορέας Τουρισμού Χίου-Chios Tourism Organization-με την Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για οργανωμένες και ομαδικές δράσεις, με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με το Δήμο Χίου, το Δήμο Οινουσσών, το Δήμο Ψαρών και με το Επιμελητήριο Χίου που ήταν μπροστάρης για τη δημιουργία του.

 Οι υπογραφές των Μνημονίων Συνεργασίας  έγιναν στο Μουσείο Μαστίχας στο Πυργί, το πρωϊτου Σαββάτου 18 Ιανουαρίου 2020 με την συλλογική και ηχηρή παρουσία επαγγελματιών του Τουρισμού και αιρετών, δείγμα πολύ ελπιδοφόρο για τις φιλοδοξίες του νέου Φορέα που στοχεύει στην αναβάθμιση του Τουρισμού στη Χίο, μέσα από συντονισμένες και εύστοχες ομαδικές δράσεις!

Ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Χίου Αυγουστής Νεαμονίτης είπε χαρακτηριστικά...'' σήμερα περνάμε από τη Χίο του Εγώ στη Χίο του Εμείς '' για μια τουριστική ανάπτυξη με μέθοδο και ομόνοια, με μελέτη, γνώση και χρήση όλων των  ''όπλων'' του διαδυκτίου και της πληροφορίας της σύγχρονης αγοράς... και σε συντονισμένη συνεργασία με την Πολιτεία και τους Αιρετούς.

Υπογράφοντας το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Φορέα Τουρισμού Χίου, δήλωσαν τη στήριξή τους στο έργο του και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύχτας που έλαβε τηλεφώνημα εκείνη τη στιγμή από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο έργο του νέου Φορέα, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης που επίσης τόνισε ότι ο Δήμος Χίου θα είναι αρρωγός, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Βεργίνας που τόνισε ότι τέτοιες συλλογικές και συντονισμένες δράσεις φέρνουν καλούς καρπούς, ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ που μίλησε με πολύ χαρά για τις επερχόμενες κοινές δράσεις για την ανάπτυξη του Τουρισμού στη Χίο και τις Οινούσσες, κατόπιν εκ μέρους του Δημάρχου της Ηρωϊκής Νήσου Ψαρών ο Μάνος Μυσιρλής δήλωσε επίσης στήριξη και συνεργασία στο νέο Φορέα...και τέλος ο εμπνευστής και πρώτος κινητήριος μοχλός για τη δημιουργία του Φορέα Τουρισμού Χίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου Παντελής Λεγάτος, δήλωσε απερίφραστα την αμέριστη στήριξη του Επιμελητηρίου, εξέφρασε τη χαρά του για την υπογραφή των Μνημονίων Συνεργασίας του Φορέα των Επαγγελματιών του Τουρισμού, με τον 1ο και 2ο Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...και τόνισε ότι το συλλογικό αυτό εγχείρημα προοιωνίζει πολλά καλά αναπτυξιακά αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον!

 Μετά τις υπογραφές και τους χαιρετισμούς ακολούθησε δεξίωση με το απαραίτητο κέρασμα των παρευρισκομένων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Μουσείο Μαστιχας Χίου (χώρος εμβληματικός και με πολλαπλά μηνύματα για την υπογραφή των νέων συνεργασιών) προβλήθηκε ένα περιεκτικό και εύγλωτο βίντεο για τις ομαδικές και μελετημένες δράσεις που ήδη δρομολογεί ο νεοσύστατος Φορέας Τουρισμού Χίου, αξιοποιώντας μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες για την μετάδοση της πληροφορίας.

 Η Νένα Παλαιοπάνου που συντόνισε την εκδήλωση τόνισε ότι η σημερινή μέρα είναι μια γιορτή γιατί πραγματοποιείται ένα νέο, συντονισμένο, συλλογικό και με καταμερισμό εργασίας...ελπιδοφόρο ξεκίνημα στα Τουριστικά πράγματα της Χίου

Οι νέοι και δραστήριοι καταξιωμένοι Επαγγελματίες του Τουρισμού που στελεχώνουν την ελπιδοφόρα και ζωντανή ομάδα του Φορέα Τουρισμού Χίου είναι οι ακόλουθοι:

Πρόεδρος Αυγουστής Νεαμονίτης, Αντιπρόεδρος Γιώργος Πάσσας, Γενικός Γραμματέας Γιάννης Συράκης, Υπεύθυνη Οικονομικών και Πρόεδρος Ξενοδόχων Χίου Μα'ι'στράλη Αντιγόνη, Υπεύθυνος Τύπου Κώστας Μούνδρος, Μέλη: Γιάννης Νέος και Ευτυχία Τσουρή...και Αναπληρωματικά Μέλη: Μαρκέλλα Τομάζου Έφορος Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, Γιώργος Μπενοβίας, Νένα Παλαιοπάνου Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Χίου και Γιώργος Ατσάλης.

Καλορίζικοι και με δημιουργικές ωφέλιμες δράσεις!