Χίος, Παρασκευή 14 Αυγούστου

Εντυπωσιακή η παρουσία της Anytime στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Τετ, 27/11/2019 - 14:26

Η Anytime κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών της «Αυτοκίνησης», κορυφαίας Έκθεσης για το Αυτοκίνητο στην Ελλάδα, της οποίας ήταν φέτος μέγας  χορηγός.

Η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα από την INTERAMERICAN, είχε μια δυναμική παρουσία στην Έκθεση, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τη νέα εποχή της και εισάγοντάς τους σε έναν κόσμο που προσφέρει «κάθε στιγμή περισσότερα».

Η «Αυτοκίνηση Anytime 2019» οργανώθηκε από 9 έως και τις 17 Νοεμβρίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Ακινήτου Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο και προσέλκυσε περισσότερους από 100.000 επισκέπτες.

Στον χώρο του εντυπωσιακού περιπτέρου, το κοινό ενημερώθηκε από την ομάδα της Anytime για τη νέα ταυτότητα και φιλοσοφία του brand, καθώς και για την ποικιλία των υπηρεσιών και των καινοτόμων λύσεων που προσφέρει, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της ασφάλειας.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο σύμβολο του brand και να περιηγηθούν στο ανανεωμένο website www.anytime.gr, που προσφέρει μία νέα, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία χρήστη με σύντομες, απλές και ξεκάθαρες διαδικασίες.

H Anytime πρωτοτύπησε για ακόμη μία φορά διοργανώνοντας με τη συνεργασία του ΣΠΟΡ FM 94,6 δύο δίωρα Live Radio Shows στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπομπής στο περίπτερό της.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου οι Αντώνης Καρπετόπουλος και Κώστας Βαϊμάκης και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου οι Αλέξανδρος Τσουβέλας και Σταύρος Χονδροθύμιος, συνομίλησαν με τον Διευθυντή της Anytime, Πάνο Κούβαλη, καλωσορίζοντας μαζί το κοινό στη νέα εποχή του οργανισμού και στις μοναδικές υπηρεσίες, που κάνουν την καθημερινότητά μας, ακόμα πιο εύκολη και ξέγνοιαστη.

Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι συνομίλησαν με τους επισκέπτες του περιπτέρου και φιλοξένησαν διαγωνισμούς με σημαντικά δώρα, όπως ετήσια συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου από την Anytime καθώς και ελαστικά, προσφορά της εταιρείας Michelin και του δικτύου Vialider.

Στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019» κάθε επισκέπτης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη νέα εποχή της Anytime, της direct ασφάλισης της INTERAMERICAN που αλλάζει, καινοτομεί, βελτιώνεται, πετυχαίνει και προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα, ώστε να παραμένει η πρώτη επιλογή στην ασφάλιση αυτοκινήτου.

Σχετικά Άρθρα

ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΙΟΥ
Παρ, 14/08/2020 - 14:42

«Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον των εργαζομένων και των επιχειρήσεων που θα μπορέσουν να επιβιώσουν τον φετινό χειμώνα, ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χίου  Κώστας Λίνας, εκτιμώντας ότι το 70% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Χίου βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο «λουκέτου» τον χειμώνα που έρχεται.

Ο κ. Λίνας υπογράμμισε ότι αυτή την περίοδο, στην καρδιά του καλοκαιριού, έχει δουλειά μόνο το 30% των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο ενώ η επιδοτούμενη ανεργία στους υπόλοιπους εργαζόμενους έχει λήξει.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου τόνισε ότι οι εργασιακές σχέσεις έχουν «παρασυρθεί» από την πανδημία του κορωνοϊού, συμπληρώνοντας ότι τα ποσοστά ανεργίας την επόμενη περίοδο θα διπλασιαστούν.