

Βρισκόμαστε στο μακρινό 2001.
Η έκθεση «Πρόταση» συνεχίζεται στο Κάραβελ και η Αγγελική Κωνσταντίνου μας θυμίζει την επιχείρηση κατασκευής Τζακιών Νιαμονιτάκη. Μιλάει μαζί της η Ειρήνη Νιαμονιτάκη, ενώ κάποια στιγμή φαίνεται με εκθέτες ο Στέργιος Νιαμονιτάκης.
Στη συνέχεια εμφανίζεται ο αείμνηστος έμπορος αυτοκινήτων Βαγγέλης Ατταλιώτης. Επειδή είναι δύσκολο να υπάρχει Χιώτης, που να μην του πούλησε αυτοκίνητο θα ξαναθυμηθούμε τον τρόπο πώλησης του.
Στη συνέχεια στην ίδια έκθεση εμφανίζεται η ομάδα της Interamerican του 2001.
Τασούλα Νέου, Λαλά Αρακά, Έφη Καλκούνη, ο αείμνηστος Γιάννης Τομάζος, ο Μαρίνος Μπαχάς και οι κυρίες Πεφάνη και Παπαδάκη.
Στην ίδια εκπομπή παραμένουμε στο 2001 για να θυμηθούμε ξανά μια νέα εκπομπή τότε αφιερωμένη στο βιβλίο, που γίνονταν σε συνεργασία της ΑΛΗΘΕΙΑΣ με το Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ. Στον χώρο του Βιβλιοπωλείου η συγγραφέας Φρόσω Χατόγλου διαβάζει το κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο σε μετάφραση Ντίνου Χριστιανόπουλου.
Η εκπομπή κλείνει με αποσπάσματα μιας συναυλίας της Χορωδίας Χίου, πάντα το 2001 στο Ομήρειο αφιερωμένη στον αείμνηστο Μάριο Τόκα.
Διευθύνει η Ελευθερία Λυκοπάντη, στο πιάνο βρίσκεται ο παινίστας του συνθέτη Γιώργος Παγιάτης, ενώ ανάμεσα στους τραγουδιστές διακρίνουμε τον Μιχάλη Μπαζάκα.