Χίος, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου

Το Επιμελητήριο βράβευσε τον καπ. Παναγιώτη Τσάκο

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 12/02/2020 - 20:55

Τον καπετάν Παναγιώτη Τσάκο για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Χίο, βράβευσε το Επιμελητήριο Χίου στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

«Βραβεύουμε τον άνθρωπο και τον επιχειρηματία που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη Χίο,» ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Παντελής Λεγάτος.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής του ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» Μιχάλης Μπελέγρης που μετέφερε χαιρετισμό και τις ευχαριστίες του καπ.Παναγιώτη.

Την αγιοβασιλόπιτα  ευλόγησε ο μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος και ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης.

 

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση της Διοίκησης της ΕΜΧ
Δευ, 24/02/2020 - 17:21
Πενθεί η ΕΜΧ

Το Διοικητικό της Συμβούλιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου από την πρώτη στιγμή που ήλθε σε γνώσή του η απάτη σε βάρος του Οργανισμού ποσού αξίας 348.278,20€ έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα  μέτρα νομικού και διοικητικού  χαρακτήρα  -προς  πάσα  κατεύθυνση-  για  τη  διαφύλαξη  των συμφερόντων και της φήμης του Οργανισμού.

Έχοντας ολοκληρώσει τις εσωτερικές διαδικασίες, και έχοντας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, διερευνήσει το όλο θέμα, το Διοικητικό Συμβούλιο, έχει ήδη αποφασίσει  τη  σύγκληση  Έκτακτης  Γενικής  Συνέλευσης  για  την  πλήρη ενημέρωση των Αντιπροσώπων της.

Επειδή η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, και οι διωκτικές και εισαγγελικές αρχές βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της δικογραφίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Μ.Χ με υπευθυνότητα, διαφάνεια και σύνεση, χειρίζεται την υπόθεση  με  μοναδικό  γνώμονα  την  κατοχύρωση  των  συμφερόντων  του Οργανισμού.»