Έρχονται οι ναυαγοσώστες στις παραλίες

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 01/07/2021 - 13:16

Με απόφαση της οικονομικής επιτροπής ανατέθηκαν σήμερα στην εταιρεία Βενετία Βήχου & Σία οι ναυαγοσωστικές υπηρεσίες σε έξι πολυσύχναστες παραλίες της Χίου, για το επόμενο δίμηνο, έναντι ποσού 183.172,80 ευρώ.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, που και πέρσι είχε συνεργαστεί στο ίδιο αντικείμενο με το δήμο, ήταν η μόνη που κατέθεσε προσφορά, η οποία παρέκλινε ελάχιστα από τον αρχικό προϋπολογισμό, που ήταν 184.000 ευρώ.

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη θα δούμε τους ναυαγοσώστες στους πύργους των παραλιών Αφανή Ναύτη (1 ναυαγοσώστης), Καρφά (2), Μέγα Λιμνιώνα (1), Αγίας Φωτιάς (2), Κώμης (2) και Λιθίου (2), όπως είπε ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Κώστας Βεργίνας στο Ράδιο «Αλήθεια».

O ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από την ποιότητα των υπηρεσιών που είχε προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρεία πέρσι στο δήμο, ενώ γνωστοποίησε ότι παράλληλα με την ανάθεση του έργου σε εξέλιξη βρίσκεται και ο διαγωνισμός για τη ναυαγοσωστική κάλυψη, προκειμένου να επεκταθεί και για το επόμενο διάστημα, μετά τη λήξη της σύμβασης ανάθεσης.

Σημειώνεται ότι στις παραλίες με τη ναυαγοσωστική κάλυψη έχει προστεθεί φέτος εκείνη του Αφανή Ναύτη και έχει αφαιρεθεί αυτή της Μπέλα Βίστα, επειδή κρίθηκε ότι η πρώτη συγκεντρώνει περισσότερο κόσμο.

erhontai_nayagosostes_se_6_hiotikes_paralies

Σχετικά Άρθρα