Φορέας Τουρισμού: Η Χίος είναι ένας αναδυόμενος τουριστικός προορισμός

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 25/10/2022 - 14:59

Με ικανοποίηση «έκλεισε» η φετινή  τουριστική χρονιά για τον Ιδιωτικό Φορέα Τουρισμού Χίου με τα μέλη του να τονίζουν σε συνέντευξη ότι «επιβεβαιώθηκαν οι προσπάθειες που έγιναν  τα προηγούμενα χρόνια».

Αυγουστής Νεαμονίτης, Γιώργος Πάσσας, Κώστας Μούνδρος και Αντιγόνη Μαϊστράλη, προχώρησαν σε μια αποτύπωση της φετινής τουριστικής χρονιάς, ενώ παράλληλα κατέθεσαν και ένα πρώτο σχεδιασμό για την επόμενη.

Για στήριξη από όλους τους φορείς έκανε λόγο ο Αυγουστής Νεαμονίτης, ενώ ο Κώστας Μούνδρος υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό που το 99% των επισκεπτών αποχώρησαν ευχαριστημένοι από τη  Χίο.

Όλη την χρονιά που πέρασε κάναμε στοχευόμενες κινήσεις - παρουσιασεις, ανέφερε ο Γιώργος Πάσσας ενώ η Αντιγόνη Μαϊστράλη τόνισε ότι η Χίος δεν θα άντεχε περισσότερο τουρισμό.

Ο φορέας τουρισμού σχεδιάζει τα επόμενα βήματα για το 2023 με αισιοδοξία, με τα μέλη του να υπογραμμίζουν ότι η επέκταση του αεροδρομίου Χίου θα βοηθήσει στην δρομολόγηση τσάρτερ και θα συμβάλει στην προσέλκυση τουριστών αλλά και ενδεχόμενα στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

i_hios_einai_enas_anadyomenos_toyristikos_proorismos

Σχετικά Άρθρα