Χαρά Market in

Πέμ, 16/06/2022 - 14:00

Oλοκληρώθηκε πριν από λίγο η οριστική μεταβίβαση 9 καταστημάτων της τοπικής αλυσίδας «Χαρά» ιδιοκτησίας Αδελφών Γιανούμη, στην ελληνικών συμφερόντων αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων Market in.

Η επικείμενη αγορά κυοφορούνταν εδώ και αρκετούς μήνες και ολοκληρώθηκε σήμερα με την μεταβίβαση και των καταστημάτων, που ενοικίαζε το «Χαρά» εκτός των δικής του ιδιοκτησίας και αφού διασφαλίστηκε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του θα συνεχίζουν κανονικά την εργασία τους στην νέα επιχείρηση.

Η εταιρεία “MARKET IN” ιδρύθηκε το 1990.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν στην αγορά κατά τα πρώτα χρόνια ζωής της “MARKET IN”, η εταιρεία πέτυχε μέσα σε 31 χρόνια, να εδραιωθεί και να γίνει μια από τις 10 μεγαλύτερες εταιρείες Super Market στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας ως μέλος του ομίλου «ΑΣΤΕΡΑΣ» και αργότερα στον όμιλο «ΕΛΟΜΑΣ», η «MARKET IN» ανεξαρτητοποιήθηκε το έτος 2007 και έκτοτε είναι ένας αυτόνομος όμιλος εταιρειών. Εξαγοράζοντας καταστήματα από αλυσίδες όπως «ΣΤΑΪΚΟΣ», «ΦΙΛΙΑ», «ALIMENTA NOVA», «ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ», «ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ», «ΛΙΑΣΚΟΣ», «ΠΡΩΤΕΑΣ», «ALIMENTA TOP», «WELCOME MARKET», «UNIK» και «ΑΤΛΑΝΤΙΚ», κατάφερε από το έτος 1999 και ως σήμερα να εντάξει στη δύναμή της περισσότερα από 100 νέα καταστήματα. Η αλυσίδα Super Market “MARKET IN” απαριθμεί το έτος 2022 συνολικά 225 καταστήματα.

 

Σχετικά Άρθρα