Χίος, Σάββατο 25 Μαΐου

Η Anytime της INTERAMERICAN συνεργάζεται με τον autoduder

Τετ, 17/04/2019 - 21:06

Η Anytime της INTERAMERICAN, είναι δίπλα στον άνθρωπο σε κάθε στιγμή του, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια σε απλές, καθημερινές ανάγκες του. Δεδομένου ότι η ασφάλεια στον δρόμο ξεκινάει από τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου, η Anytime συνεργάζεται πρωτοποριακά με τον autoduder, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη λύση σύγκρισης και εύρεσης συνεργείων στην Ελλάδα.

Με τη χρήση online πλατφόρμας, η Anytime εξασφαλίζει όχι μόνο στους πελάτες της αλλά σε όλους, κάθε στιγμή, υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν την καθημερινή ζωή τους απλούστερη και τον κόσμο ασφαλέστερο.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να βρει το καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο αυτοκινήτου κοντά του, καθώς επίσης να κλείσει το ραντεβού του, με ξεκάθαρους όρους, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τιμές εργασιών, να διαβάσει τις αξιολογήσεις πελατών για κάθε συνεργείο και ακόμη, να δει τη διαθεσιμότητα του συνεργείου που επιλέγει και το ωράριο που τον εξυπηρετεί, ώστε να κλείσει ραντεβού χωρίς να χρειαστεί να τηλεφωνήσει.

Η νέα πρωτοβουλία της Anytime προχωρεί πιο πέρα, υπενθυμίζοντας στον πελάτη το επόμενο service αυτοκινήτου και προσφέροντάς του προστιθέμενη αξία, αφού το αυτοκίνητο αποτελεί σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητάς του και η ασφάλεια του οδηγού είναι πάνω απ’ όλα. Το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να καταχωρίσει το e-mail του στην πλατφόρμα και η Anytime αναλαμβάνει στη συνέχεια κάθε φροντίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 200 και πλέον επιλεγμένα συνεργεία του δικτύου του autoduder, σε κάθε περιοχή και γειτονιά της Αττικής, είναι στη διάθεση του πελάτη για να τον εξυπηρετήσουν, εξασφαλίζοντάς του εγγυημένες τιμές χωρίς ψιλά γράμματα και παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Σε όλη τη διαδικασία και όποτε χρειαστεί, εκπρόσωπος του autoduder είναι δίπλα στον πελάτη συνεχώς, διασφαλίζοντας την ποιότητα των ανταλλακτικών και επιβλέποντας τις εργασίες μέχρι τέλους.

«Η νέα υπηρεσία της Anytime αποτελεί επιλογή στρατηγικής κατεύθυνσης για εμάς, διότι στόχο μας αποτελεί μία πιο ουσιαστική, ευρύτερη εξυπηρέτηση πέρα από την ασφαλιστική κάλυψη, ώστε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Θέλουμε να προσφέρουμε καθημερινή αξία σε κάθε πολίτη, προάγοντας την ασφάλεια με καινοτομίες και στους δρόμους» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTERAMERICAN.

 

Ο συνιδρυτής του autoduder Νικόλας Κάζος, υπογραμμίζει σχετικά: «H συνεργασία του autoduder με την Anytime εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη στο ευρύτερο κοινό, θέτοντας σε εφαρμογή την online πλατφόρμα σύγκρισης και εύρεσης του καταλληλότερου, ποιοτικότερου και οικονομικότερου συνεργείου. Με γνώμονα την απλοποίηση των διαδικασιών και την αύξηση επιλογών, μειώνουμε το κόστος, διασφαλίζοντας παράλληλα την τελική ποιότητα ανταλλακτικών και εργασιών, με στόχο έναν κόσμο με μεγαλύτερη οδική ασφάλεια».

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 25/05/2019 - 06:31
1.	Στελέχη της INTERAMERICAN και του Συλλόγου Υπαλλήλων της εταιρείας με τους υπευθύνους του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και τους συντελεστές της παράστασης «Το ταξίδι της Κυμοθόης».

Η σχέση αλληλεπίδρασης, που έχει αναπτύξει η INTERAMERICAN με την Κίνηση Πολιτών ΔΙΑΖΩΜΑ, διευρύνεται, με θετικές συνέπειες για την εταιρική και την ευρύτερη κοινωνία. Πέρα από τη χορηγική συνεισφορά της εταιρείας στο πολιτισμικό προϊόν που παράγεται από το σωματείο, η INTERAMERICAN μεταβολίζει αξία στο ανθρώπινο δυναμικό της, καθώς επίσης σε παιδιά και ενηλίκους, δημιουργώντας ευκαιρίες επαφής με την κληρονομιά του ελληνικού πολιτισμού.

 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία τροφοδοτεί και επιβραβεύει για τρίτη χρονιά το ενδιαφέρον των ανθρώπων της για τους αρχαίους χώρους δρωμένων και θέασης, που αποτελούν αντικείμενο έργου του σωματείου, παρέχοντας τη συνδρομή φυσικού μέλους στο ΔΙΑΖΩΜΑ σε 14 στελέχη και εργαζομένους της. Εξασφαλίζεται, έτσι, η δυνατότητα μιας ιδιαίτερης εμπειρίας τους, σε βιωματικό και γνωστικό επίπεδο, μέσω της συμμετοχής τους στις δραστηριότητες του σωματείου. Αντιστοίχως για την INTERAMERICAN, το όφελος αντανακλάται στην ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας και συνοχής, ενώ προσεγγίζεται περισσότερο ο στόχος να αισθάνονται για την εταιρεία υπερήφανοι οι άνθρωποί της.

 

Παράλληλα η INTERAMERICAN, με πρωτοβουλίες ψυχαγωγικής εκπαίδευσης, που έρχονται να προστεθούν στο πρόγραμμα «Γνωριμία με την Κληρονομιά μας» το οποίο υλοποιεί για τους εργαζομένους της εδώ και αρκετά χρόνια, εξοικειώνει ομάδες παιδιών και ενηλίκων με την αρχαιολογία και το πολιτισμικό απόθεμα του τόπου μας. Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία οργάνωσε πρόσφατα την παρουσίαση αφηγηματικής - μουσικής παράστασης του αρχαιολογικού παραμυθιού «Το ταξίδι της Κυμοθόης» της αρχαιολόγου συγγραφέως Εύης Παπαδοπούλου, από την ίδια και τον μουσικό Νίκο Ξανθούλη, στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης για το σύνολο των παιδιών της κοινότητας. Με την πρωτοβουλία αυτή, εκπληρώθηκε πρακτικά και η συνέχεια της πολυετούς υποστήριξης που παρέχει η INTERAMERICAN, με ποικίλους τρόπους, στον οργανισμό SOS Ελλάδος και στις δομές του, ενώ ευαισθητοποιήθηκε και κινητοποιήθηκε σχετικά και ο Σύλλογος Υπαλλήλων της εταιρείας, συνδράμοντας για τη διανομή του βιβλίου και του cd του παραμυθιού στα παιδιά του Χωριού SOS.

 

«Η Φωνή των Ονείρων»

Εξελίσσοντας τη συμβολή της στην ανάδειξη του Ασκληπιείου της Επιδαύρου και της θεουργικής ιατρικής κατά την αρχαιότητα, εξάλλου, η INTERAMERICAN πρότεινε και υποστήριξε την υλοποίηση συγγραφής ενός πολιτιστικού αφηγήματος (cultural storytelling) με θέμα το Ασκληπιείο, που βασίζεται σε μια λίθινη στήλη - αρχαιολογικό εύρημα το οποίο αναφέρεται στην ιστορία ίασης του ασθενούς Απελλά από τον Ασκληπιό. Το αφήγημα, με τίτλο «Η Φωνή των Ονείρων», γίνεται «όχημα» μιας πρωτότυπης ξενάγησης στους χώρους και τις τελετουργίες του Ασκληπιείου της Επιδαύρου και είναι γραμμένο από την αρχαιολόγο συγγραφέα Εύη Παπαδοπούλου, με εικονογράφηση της εικαστικού Φωτεινής Στεφανίδη. Η έντυπη έκδοσή του συμπληρώνεται από ψηφιακή εφαρμογή που, διαδικτυακά με χρήση smartphone ή tablet, παρέχει μια σύντομη πληροφόρηση για τέσσερα βασικά σημεία αναφοράς του ιερού χώρου: τον Ναό του Ασκληπιού, το Άβατο, τη Θόλο και το Θέατρο, που αποτελούσε μέρος της θεραπευτικής αγωγής για τους επισκέπτες του Ασκληπιείου κατά την αρχαιότητα (https://create.cliomuseapp.com/tourExperience/273/1 ).

 

Επισημαίνεται ότι η INTERAMERICAN με το ΔΙΑΖΩΜΑ είναι συνδεδεμένη, ως εταιρικό μέλος, από το 2013. Η εταιρεία, συνδυάζοντας το επιχειρησιακό ενδιαφέρον της για την υγεία με το πολιτισμικό, συνέβαλε ως κύρια χορηγός για την εκπόνηση μελέτης, σχετικής με το έργο ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος του αρχαιολογικού χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, λίκνου της υγείας. Η εν λόγω μελέτη αποτέλεσε πρόκριμα για τη χρηματοδότηση του έργου που, ήδη, βρίσκεται σε εξέλιξη. Η INTERAMERICAN συνυπέγραψε πρόσφατα και τη Διακήρυξη (αποτέλεσμα σύμπραξης του UN Environment’s Principles for Sustainable Insurance Initiative, της WWF και του Κέντρου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO) για την προστασία των Μνημείων της Παγκόσμιας Κληρονομιάς, 1.100 τοποθεσιών που είναι αναγνωρισμένες για το μοναδικό φυσικό κάλλος ή/και την μοναδικής αξίας πολιτιστική αναφορά τους.