Η Χίος σε 500 τ.μ. στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

Τρί, 24/01/2023 - 14:51

Το περσινό εγχείρημα κρίθηκε επιτυχημένο και σκοπεύει και φέτος το επιμελητήριο να το επαναλάβει, παρουσιάζοντας τη Χίο και προϊόντα της σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο, 500 τ.μ., στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα.

Ο σύμβουλος του επιμελητηρίου, Γιώργος Περρής, μιλώντας στο Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ αναφέρθηκε στη διττή στόχευσή τους, για την προβολή των τοπικών προϊόντων, είτε πρόκειται για τρόφιμα και ποτά, είτε για βότανα, καλλυντικά ακόμη και έργα τέχνης, αλλά και για την τουριστική προβολή της Χίου αφού ο χρόνος που επελέγη για την πραγματοποίηση των δράσεων υπό τον τίτλο "Άρωμα Χίου" -19 με 23 Ιουνίου- εκτιμά ότι είναι ο καταλληλότερος για τους έλληνες εν δυνάμει επισκέπτες που συνήθως προγραμματίζουν τις διακοπές τους τελευταία στιγμή.

"Υπολογίζεται ότι από το σταθμό στο Σύνταγμα περνούν καθημερινά 100.000 άτομα", ανέφερε και συνέχισε λέγοντας ότι ο χώρος θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένος, φωτισμένος, με μουσική, ώστε όπως και πέρσι, να προσελκύει το ενδιαφέρον.

"Φιλοδοξούμε να κάνουμε θεσμό αυτή την έκθεση", συνέχισε ο κος Περρής λέγοντας ότι πέρσι το κόστος για το Επιμελητήριο, το οποίο όμως στηρίχθηκε σ'αυτήν την προσπάθεια και από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, το Δήμο Χίου και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, ανήλθε στα 85.000 ευρώ, προσδοκώντας ότι και φέτος θα τύχουν στήριξης.

Η συμμετοχή για τους εκθέτες, ανά περίπτερο, είναι στο ποσό των 300 ευρώ. 

Όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να το δηλώσουν έως τις 10 Φεβρουαρίου.

Σχετικά Άρθρα