Χίος, Κυριακή 29 Μαρτίου

Η INTERAMERICAN ετοιμάζει τη νέα γενιά των agency managers του Δικτύου Πωλήσεων

Τετ, 08/01/2020 - 18:17

Η Σχολή Management της INTERAMERICAN ολοκλήρωσε κατά τον Δεκέμβριο το πρόγραμμα Fast track to Management, στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπτυξης του εταιρικού Δικτύου Agency και της συνεχούς βελτίωσης των συνεργατών, με προοπτική ανάληψης συντονιστικού ρόλου σε γραφεία πωλήσεων. Στο εργαστήριο, στο οποίο συμμετείχαν 20 team managers από γραφεία του Δικτύου, με τη συνεργασία και εκπαιδευτική επιμέλεια της LIMRA οι υποψήφιοι managers είχαν την ευκαιρία:

  • να κατανοήσουν πως θα πραγματοποιηθεί η επιτυχημένη μετάβαση από τον ρόλο του ασφαλιστικού συμβούλου στον ρόλο του manager,
  • να προετοιμαστούν για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που επιφυλάσσει η νέα εποχή
  • να αποκτήσουν σημαντικά εργαλεία για τα πρώτα βήματα στο management και να αναπτύξουν δεξιότητες.

 

Η θεματολογία του εργαστηρίου ανέδειξε τον σημαντικό ρόλο του manager σε ένα γραφείο πωλήσεων και στην κοινωνία, με εστίαση στην ανάπτυξη της κατάλληλης στρατηγικής για τη στελέχωση και τη δημιουργία της ομάδας ασφαλιστικών συμβούλων υψηλού επαγγελματικού επιπέδου, στον σχεδιασμό των ενεργειών που θα οδηγήσουν τους συνεργάτες του γραφείου στην επιτυχία, στην υποστήριξη και εκπαίδευση των νέων ασφαλιστικών συμβούλων στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

 

Το πλάνο της Σχολής Management της INTERAMERICAN για το 2020 περιλαμβάνει περισσότερα από δέκα πολυήμερα προγράμματα για συντονιστές, unit managers και team managers της εταιρείας, με έμφαση στην αξία της ισχυρής και αποτελεσματικής διοίκησης γραφείων πωλήσεων και ομάδων. Με τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα η Σχολή Management στοχεύει στην ενίσχυση των ηγετικών και διοικητικών δεξιοτήτων των managers του εταιρικού Δικτύου αλλά και στην ανάπτυξη της νέας γενιάς των managers.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 28/03/2020 - 09:09
Φωτό: Marine Traffic

Θερμές ευχαριστίες και χαιρετισμούς απέστειλε η UNCTAD (Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη) σε όλους τους ναυτικούς, από τον λογαριασμό της στο Facebook και στο Twitter, για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ναυτιλιακή βιομηχανία, και ιδιαίτερα οι ναυτικοί, εργάζονται με αυτοθυσία, στις επτά θάλασσες του κόσμου, προκειμένου να μεταφερθούν εγκαίρως και με ασφάλεια τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης σε όλες τις χώρες που πλήττονται από τον θανατηφόρο ιό.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο από την ιστοσελίδα της Marine Traffic, εμφανίζονται τα πλοία που αυτή τη στιγμή μεταφέρουν αγαθά σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα λιμάνια, αλλά και τον κίνδυνο μετάδοσης των ασθενειών εντός των πλοίων.

Σύμφωνα με την UNCTAD, το 90% όλων των αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών προμηθειών, των τροφίμων και των καυσίμων, μεταφέρονται διά θαλάσσης, ενώ η συμβολή της ελληνικής ναυτιλίας και των Ελλήνων ναυτικών στο παγκόσμιο εμπόριο είναι εξαιρετικά σημαντική. Συγκεκριμένα, ο ελληνικών συμφερόντων στόλος μεταφέρει το 20% του παγκόσμιου, διά θαλάσσης μεταφερόμενου εμπορίου, παρότι η Ελλάδα αποτελεί μόλις το 0,15% του παγκόσμιου πληθυσμού, γεγονός που έχει ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως η Ελλάδα δεν διαθέτει εθνικά φορτία προς θαλάσσια μεταφορά, σε αντίθεση με την Κίνα, τις ΗΠΑ και άλλα παραδοσιακά ναυτιλιακά έθνη.

Όπως είναι επόμενο, τα πλοία δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά δίχως το έμψυχο δυναμικό τους: τους πολύτιμους ναυτικούς.

Προς όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες των θαλασσών μας, και ιδιαίτερα στους Έλληνες αξιωματικούς Εμπορικού Ναυτικού, η Ιsalos.net και τα Ναυτικά Χρονικά εκφράζουν τις ευχαριστίες και τον σεβασμό τους.

www.isalos.net