Η παρουσία της Χίου στην Γ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ

Πέμ, 29/09/2022 - 06:16

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 52ης Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) που διεξήχθησαν το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Νοvotel στην Αθήνα με την παρουσία αντιπροσώπων των ΕΒΕ από όλη την Ελλάδα.

Στην διάρκεια της πρώτης ημέρας των εργασιών το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της ΓΣΕΒΕΕ, ενώ ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς, παρουσίασε τον Προγραμματισμό Δράσης της ΓΣΕΒΕΕ για το διάστημα 2022-2023.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 δεύτερη ημέρα των εργασιών της 52ης Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ.

Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου  εκπροσώπησαν οι κ.κ. Άννα Χρυσούλη και Άννα Βερνιώτου από την Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν.Χίου. Οι αντιπρόσωποι της Ο.Ε.Β.Ε. Χίου, μαχόμενοι συμμετέχουν ενεργά στις διεργασίες για την εκπροσώπηση του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού.

H κ.Βερνιώτου έθεσε υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. ενώ η  κ. Χρυσούλη ήταν μια εκ των ομιλητών της γενικής συνέλευσης όπου έθιξε μείζοντα θέματα του τόπου μας όπως το Μεταφορικό Ισοδύναμο και το ΦΠΑ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εφαρμογή «My data» που βαραίνει αποκλειστικά τον κλάδο των λογιστών.

 

Σχετικά Άρθρα