Η Tomoko Fukazawa που μελέτησε μεταπτυχιακά τη μαστίχα

Τρί, 17/09/2019 - 06:55

Την ώρα που στην χώρα μας ζητάμε από τον Μαστιχοπαραγωγό να καταθέτει τα μισά του κέρδη στην… Εφορία, οι Ιάπωνες όχι μόνο μελετούν το προϊόν αλλά παρέχουν πλέον και μεταπτυχιακά πτυχία μελέτης του μοναδικού προϊόντος, με πρώτη την Tomoko Fukazawa, που φαίνεται στην φωτογραφία στην Πανεπιστημιούπολη της Τογιάμα.

Η ίδια σημειώνει σε ανάρτηση της ότι το θέμα της αφορούσε την παραδοσιακή φαρμακευτική μονάδα με το όνομα mastiha από το νησί της Χίου στην Ελλάδα που βρίσκεται στην ανατολική Μεσόγειο.
Η μελέτη μου σημειώνει αφορά το προϊόν της μαστίχας και το πώς ο τρόπος ζωής, οι διατροφικές συνήθειες και ο τρόπος ζωής επηρεάζουν την υγεία μας.

Η Tomoko Fukazawa ευχαριστεί για την διδασκαλία τους τους Καθηγητές Σακαμότο και Χίγκουτσι, ενώ ευχαριστεί και την ΕΜΧ για την στήριξη.

Στόχος της όπως σημειώνει να γνωρίσει η Ιαπωνία αυτό το μαγικό προϊόν από το Ελληνικό νησί της Χίου.

Σχετικά Άρθρα