Χίος, Δευτέρα 3 Αυγούστου

Ιδανικός προορισμός τριημέρου η Χίος μέσω Μεστών

Δευ, 28/10/2019 - 22:45

Τα πλεονεκτήματα του Λιμανιού των Μεστών αποδεικνύει για άλλη μια φορά η προσέλευση στο δρομολόγιο του τριημέρου, που όχι μόνο προσφοράς αλλά και εξυπηρέτησης, προσέλκυσε 497 επιβάτες, που επιστρέφουν στις 11.50 στον Πειραιά μέσω Μεστών με 47 Ι.Χ. και 14 δίκυκλα.

Προφανώς αξίζει το… πείραμα για απόδραση διημέρου για τους Χιώτες της Αττικής και όχι μόνο. Δοκιμή δωρεάν… για την Ναυτιλιακή Εταιρεία θα συμπληρώναμε.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 02/08/2020 - 07:08

Τα καλά νέα ανακοινώθηκαν στην Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΕΜΧ, που λόγω κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε στον αίθριο χώρο του Αγίου Γεωργίου στα Στούπια των Φλατσίων το πρωϊ του Σαββάτου.

Και αυτά αφορούν το ποσό των 10,12 ευρώ ανά κιλό, που θα πιστωθούν άμεσα στους λογαριασμούς των μαστιχοπαραγωγών. Το ποσό αυτό είναι το μέρισμα για την παραγωγή του 2019.

Σύμφωνα με την εισήγηση που έγινε και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, η φετινή παραγωγή της μαστίχας πέρασε τους 183 τόνους, σίγουρα αισιόδοξη είδηση σε σχέση με την ύφεση, που προκαλεί παγκοσμίως η πανδημία του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής συνέλευσης αποφασίστηκε επίσης, η νέα εσοδεία να εξοφληθεί σε δύο δόσεις εντός εξαμήνου. Η πρώτη δόση θα πληρώνει το 70% της συνολικής αξίας σε ένα μήνα από την παράδοση και η αποπληρωμή θα γίνεται μετά από έξι μήνες βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τους χρόνους αποπληρωμής.