Ήρθε 1 εκ ευρώ στο Δήμο Χίου- Χρηματοδοτούνται τα Αθλητικά Σωματεία

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 23/06/2022 - 11:26

Με το ποσό του 1 εκ. επιχορηγήθηκε ο Δήμος Χίου προκειμένου να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες. Το ποσό αυτό είχε ζητηθεί από τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη  στην συνάντηση που είχαν οι Δήμαρχοι Βορείου Αιγαίου με τον Υπουργό Επικρατείας Γεώργιο Γεραπετρίτη.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργος Μπελέγρης  τα χρήματα αυτά ήρθαν στο ταμείο του Δήμου Χίου με την Οικονομική Επιτροπη καλείται να εγκρίνει, στην επόμενη συνεδρίαση της, την αποδοχή του πόσου, που αμέσως μετά θα διανεμηθεί σε νομικά πρόσωπα και χωρικούς αντιδημάρχους προκειμένου να καλυφτούν ανάγκες.

«Ο Δήμος πια είναι υπεύθυνος σχεδόν για τα πάντα κι έτσι χρειάζεται  επιπλέον οικονομική ενίσχυση κάτι που για 4η φορά γίνεται από την Κυβέρνηση με την βοήθεια και του Υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη», ανέφερε ο κ Μπελέγρης.

Αναφορικά με την κατανομή του ποσού ο κ. Μπελέγρης τόνισε ότι θα καλυφτούν τρέχουσες ανάγκες για παράδειγμα η χρηματοδότηση αθλητικών σωματείων.

«Το  ΝΠΔΔ θα λάβει 270.000 ευρώ για χρηματοδότηση αθλητικών σωματείων καθώς αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του» υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών προθέτοντας ότι άλλες δαπάνες είναι η  ανανέωση συμβάσεων υπάλληλων ,  διαμόρφωση παιδικών  χαρών σε οικισμούς κ.α

1_ek_eyro_sto_dimo_hioy_hrimatodotoyntai_athlitika_somateia

Σχετικά Άρθρα