Κ. Βεζέρης: Με μηδενικά κρούσματα στη Χίο η εστίαση δεν έπρεπε να κλείσει

Περισσότερα καταστήματα με υπηρεσίες διανομής φαγητού - καφέ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 06/11/2020 - 15:21

Την άποψη ότι σε περιοχές με μηδενικά κρούσματα τις τελευταίες ημέρες, όπως η Χίος, δεν έπρεπε  επιβληθεί lockdown, εξέφρασε ο Πρόεδρος του συλλόγου καταστημάτων εστίασης Κώστας Βεζέρης, ενώ θεωρεί ότι δεδομένων πλεον των αποφάσεων για κλείσιμο η ενίσχυση των καταστημάτων τους θα πρέπει να είναι πιο σημαντική, μη καλυπτόμενος από τα όσα εξαγγέλθηκαν χθες.

«Πριν 5 μέρες είχαμε νέα μέτρα στην εστίαση. Αλλάξαμε τον αριθμό των ατόμων σε κάθε τραπέζι, την απόσταση ανάμεσα στα τραπέζια και το ωράριο και τώρα πάμε σε ολικό κλείσιμο που πιστεύω ότι είναι αχρείαστο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Βεζέρης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου καταστημάτων εστίασης ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση εκπροσώπων του κλάδου τους με συμβούλους του πρωθυπουργού, προσδοκώντας καλύτερο αποτέλεσμα, διαφορετικά δύσκολα θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον όγκο των οικονομικών υποχρεώσεων που συσσωρεύονται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεδομένης πλέον της εμπειρίας του προηγούμενου “λουκέτου” της άνοιξης, όπως είπε ο ίδιος, αρκετοί συνάδελφοί του από καφέ αλλά και μαγαζιά εστίασης εξετάζουν αυτή τη φορά να λειτουργήσουν με υπηρεσίες διανομής φαγητού κ.λ.π.

Είναι μια λύση, είπε, αλλά οι προσδοκίες δεν μπορούν να είναι μεγάλες, αφού ήδη δραστηριοποιούνται αρκετά μαγαζιά σ’αυτό το αντικείμενο και η “πίτα” που έχουν να μοιραστούν είναι συγκεκριμένη.

ahreiasto_to_loyketo_stin_estiasi

Σχετικά Άρθρα