Και ξαφνικά τσάρτερ από την Νορβηγία

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 28/12/2020 - 11:43

Μακάρι να είναι έτσι.

Την πληροφορία μας δίνει το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, Γιώργης Μισετζής, που σημειώνει σχετικά σε ανάρτηση του.

«Αρχίζει να φαίνεται ένα φως για την Χίο στο βαθύτερο τούνελ της τουριστικής ιστορίας. Το πρακτορείο Αmisol θα πετάει από την Νορβηγία κάθε Κυριακή από τις 2 Μαίου 2021 πουλώντας εκτός από πακέτα και απλά αεροπορικά εισιτήρια».

Επί του θέματος τοποθετήθηκε το μεσημέρι ο Φορέας Τουρισμού Χίου, με την παρακάρω ανακοίνωση:

Ο Φορέας Τουρισμού Χίου προσπαθεί μέσα από συντονισμένες ενέργειες για την επανεκκίνηση του τουριστικού ρεύματος στην Χίο, ειδικά από αγορές που παραδοσιακά στηρίζουν το νησί. 

Σήμερα ανακοινώνει επίσημα, μετά και από σχετική επικοινωνία με την Διεύθυνση του οργανωτή ταξιδίων Amisol στην Νορβηγία, την έναρξη απευθείας πτήσης από το Όσλο τον ερχόμενο Μάιο μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2021 εφόσον οι συνθήκες, λόγο της πανδημίας το επιτρέψουν. 

Η πτήση σχεδιάζεται και θα πραγματοποιείτε μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Κυριακή με την εταιρία SAS με σκάφος Boeing 737, 141 θέσεων.

Η Χίος είναι ο πρώτος Ελληνικός προορισμός που ανακοινώνει η εταιρία και  σηματοδοτεί την επανέναρξη των οργανωμένων πτήσεων charter από την Νορβηγία, αλλά και τον προπομπό για περαιτέρω συνεργασίες με απευθείας πτήσεις για το 2021 και από άλλες χώρες.

Ο Φ.Τ.Χ. σχεδιάζει και θα πραγματοποιήσει  παράλληλη στήριξη αυτών των συνεργασιών μέσα από το πρόγραμμα προώθησης & προβολής με στοχευμένες καμπάνιες κυρίως σε ηλεκτρονικά μέσα της κάθε χώρας

 

 

apo_2_maioy_epanerhontai_me_tsarter_norvigoi_toyristes

Σχετικά Άρθρα