
Στο Λιμάνι της Χίου θα φθάσει αύριο το πρωί το κρουαζιερόπλοιο «Star Clipper».Το κρουαζιερόπλοιο θα φθάσει στις 9 το πρωί και θα παραμείνει έως τις 17:0, με τον Δήμο Χίου να ετοιμάζει υποδοχή με τοπικά προϊόντα.
Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Χριστάκης θα υπάρχει καλωσόρισμα με γλυκό τριαντάφυλλο αλλά και φωτογραφικό spot με τοπία από τη Χίο, όπου ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να φωτογραφηθεί.
Στην υποδοχή θα διανεμηθεί έντυπο υλικό με την βοήθεια εθελοντών από τον «Γεώργιο Βούρο» αλλά και μαθητών της ΣΑΕΚ Χίου.
Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 153 επιβάτες ενώ θα πραγματοποιηθεί εκδρομή τόσο στο Βόρειο όσο και στο Νότιο τμήμα της Χίου.
Αναφορικά με την άφιξη κρουαζιερόπλοιο στη Χίο την Κυριακή 9 Ιουνίου, ημέρα ευρωεκλογών, ο ίδιος τόνισε ότι οι εκλογές , η άφιξη και το άνοιγμα της αγοράς είναι διαφορετικά πράγματα ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος είναι ενημερωμένος για το πρόγραμμα αφίξεων προκειμένου να είναι ανοικτή η αγορά.







































