Καμία αύξηση στην τιμή του νερού για το 2019

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 16/11/2018 - 14:16

Στα ίδια επίπεδα παραμένει η τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΧ, με τον πρόεδρο της εταιρείας, Παντελή Νεαμονίτη, να τονίζει ότι από την μια δεν είναι καιρός για αυξήσεις και από την άλλη να αναγνωρίζει ότι το παρεχόμενο νερό δεν είναι και πρώτης ποιότητας.

Το θέμα θα συζητηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης, με τον κο Νεαμονίτη να αναφέρει ότι το μόνο που έχουν αλλάξει από πέρσι, είναι το όριο που βάζουν στα κυβικά της κατανάλωσης (υψηλότερη χρέωση μετά τα 200 κ.μ.), θέλοντας έτσι να εμποδίσουν την σπατάλη του νερού.

Παράλληλα επικεντρώνουν στο κλείσιμο της ψαλίδας των οφειλομενων από καταναλωτές, λέγοντας ότι έχουν εισπραχθεί και διακανονιστεί περίπου 500.000 ευρώ από οφειλές προηγούμενων ετών.

Στο κυνήγι των κακοπληρωτών υπάρχουν και περιπτώσεις οι οποίες θα καταλήξουν στην εισαγγελία, μιας και όπως λέει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, εκτός από το φαινόμενο των παραβιασμένων κατ' επανάληψη, σφραγισμένων ρολογιών λόγω οφειλών, προκειμένου να επιδίδονται σε νεροκλοπή, κινούνται απειλητικά προς τους εργάτες της ΔΕΥΑΧ, όταν πάνε να διακόψουν -για μια ακόμη φορά- την παροχή. 

«Πέρα από τις διακοπές ύδρευσης σε μεγάλες οφειλές, τώρα προχωράμε και σε δικαστικές αγωγές, κυρίως σε όσους δεν έρχονται να κάνουν διακανονισμό ενώ μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ συμπληρώνοντας, ότι έρχονται και πρόστιμα σε όσους έχουν προκαλέσει ζημιές στα ρολόγια τους.

kamia_ayxisi_stin_timi_toy_neroy_gia_to_2019

Σχετικά Άρθρα