Κυκλοφόρησε η 10η έκδοση του τουριστικού οδηγού της Χίου στα Τούρκικα

Από τις εκδόσεις «ΑΛΦΑ ΠΙ»
Δευ, 18/06/2018 - 10:22

Αναλυτικά στη συγγκεκριμένη έκδοση που έφτασε στα 300.000 αντίτυπα, αναφέρεται το παρακάτω δελτίο Τύπου της «Άλφα Πι».

«H εταιρεία μας πραγματοποιόντας την δέκατη έκδοση στα Τούρκικα του καταξιωμένου πλέον τουριστικού οδηγού με τίτλο «Χίος. Γνωρίστε την και ζήστε την!» συμπληρώνει φέτος 300.000 αντίτυπα!

 

Ο Τουριστικός Οδηγός της Χίου του «άλφα πι» εκτυπώνεται σε 30.000 αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν από τις Εκδόσεις «Άλφα Πι», τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις, το Τελωνείο της Χίου, με εγκατεστημένη βιβλιοθήκη στο χώρο αφίξεων – αναχωρήσεων. Επίσης θα διανεμηθεί στη μεγάλη έκθεση τουρισμού TRAVER TURKEY IZMIR 2018 στη Σμύρνη.

 

Στηριζόμενοι στην ανάγκη του σημερινού ανθρώπου να επισκέπτεται πληροφορημένος έναν τόπο, ο οδηγός αυτός κρατιέται από τους παραλήπτες για τις σωστές, χρήσιμες και ακριβείς γνώσεις που δίδονται. Η φιλοσοφία του τουριστικού οδηγού του «άλφα πι» τον κάνει περισσότερο εύχρηστο, καθώς βασίζεται στην ανάγκη που έχουμε στις διακοπές για ξεκούραση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, αλλά και γνώση του τόπου που επισκεπτόμαστε. Συνδυάζει προτάσεις για περιηγήσεις στο νησί μας, μέχρι επί μέρους πληροφορίες, γενικού ή ειδικού (εναλλακτικού) ενδιαφέροντος (χάρτη, παραλίες και χωριά της Χίου, πληροφορίες ιστορικού και θρησκευτικού περιεχομένου, γνωριμία με τα αρχαιολογικά, βυζαντινά, μεσαιωνικά μνημεία, τα κάστρα και τα μουσεία, τη βιβλιοθήκη «Κοραή», το μοναδικό μας προϊόν τη μαστίχα, τα τοπικά προϊόντα, προτάσεις για πεζοπορικές διαδρομές και φυσικά τη ζωή στη σημερινή Χίο). Στο τέλος του οδηγού καταχωρούνται επιλεγμένες διαφημίσεις, ταξινομημένες ανά κατηγορία, που λειτουργούν ως σημείο αναφοράς στις αναζητήσεις και στις ανάγκες των τουριστών. Οι επισκέπτες της Χίου τον κρατούν σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη Χίο και επιστρέφοντας παίρνουν κι άλλους από τη βιβλιοθήκη του Τελωνείου για τους φίλους τους στην Τουρκία. Έτσι, πολλαπλασιάζεται η απόδοσή του.

 

Γιάννης Ν. Παληός»

Σχετικά Άρθρα