Χίος, Τρίτη 16 Ιουλίου

Μαστίχα... on line

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 12/06/2015 - 06:53

Μία on line κοινότητα που θα μυρίζει... μαστίχα, θα μιλά για τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, είναι το φιλόδοξο portal που δημιούργησε η συνεργασία του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, της Ε.Μ.Χ. και της Ελληνικής Εταιρείας Ανάπτυξης Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού.

Η on line στρατηγική για τη μαστίχα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο Πέτρος Καβάσαλης, καθηγητής του ΤΜΟΔ, μίλησε για τη φιλοσοφία αυτής της κίνησης, τα βήματα που έχουν γίνει αλλά και τις προοπτικές της. Οι mastiholics, έχουν ήδη δημιουργήσει σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλώντας για το μοναδικό αυτό προϊόν, ανταλλάσσοντας πληροφορίες, εικόνες αλλά και ιστορίες με Χιώτες από όλο τον κόσμο, με στόχο να μιλήσουν κι άλλοι για τη μαστίχα, να θυμηθούν τη Χίο και μέσα από όλο αυτό να διαδοθεί ακόμη περισσότερο το νησί και το προϊόν του.

Στο portal χρησιμοποιείται μόνο η αγγλική γλώσσα, δείχνοντας έτσι, σύμφωνα με τους κατασκευαστές της, την εξωστρέφεια που φιλοδοξεί να καλλιεργήσει η συγκεκριμένη πύλη.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 15/07/2019 - 15:44

Kανείς δεν περίμενε τόση συμμετοχή με το καλημέρα.

Την έκπληξη του μας εξέφρασε ο πρατηριούχος υγρών καυσίμων της Νίκος Βασιλάκης, για την πρωτοβουλία της Εταιρείας να γιορτάσει τα 24 χρόνια της με προσφορές δώρων, με αφετηρία τα 14 πρατήρια της στο νησί μας.

Από το πρωϊ το ζητούν και και η γιάλινη κάλπη μας όλο και γεμίζει.

Όπως εξήγησε ο Νίκος από σήμερα με κάθε 20 ευρώ βενζίνη, ο καταναλωτής - πελάτης παίρνει ένα κουπόνι.

Το ένα τμήμα το κρατάει ο ίδιος και το δεύτερο το ρίχνει στην ειδική κάλπη που υπάρχει και στο πρατήριο.

Κάθε Δευτέρα μεσημέρι τώρα στο "Ράδιο Αλήθεια" θα πραγματοποιείται η κλήρωση των νικητών, με 3 από αυτούς να κερδίζουν 150 ευρώ για ψώνια από τα super market ΧΑΡΑ και 5 ακόμη δωρεάν καύσιμα 20 ευρώ στα πρατήρια της εταιρείας.

 

Όσοι δεν είναι στους 8 νικητές της Δευτέρας θα μπαίνουν στις ξεχωριστές δίμηνες κληρώσεις για τα μεγάλα δώρα, όπου 2 τυχεροί ανά 6 εβδομάδες θα κερδίζουν, μέχρι το τέλος της χρονιάς, καύσιμα αξίας 500 ευρώ ή ισόποσο πετρέλαιο θέρμανσης από τη REVOIL.

Η πρώτη κλήρωση, λόγω της αργίας της Αγίας Μαρκέλλας στις 22 Ιουλίου, θα γίνει την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, στο διάστημα 12 με 1 μ.μ. στο "Ράδιο Αλήθεια".

xekinisan_oi_diagonismoi_tis_revoil_sta_12_pratiria_tis_hioy